Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki úgy is ragaszkodó, ha gyakran ignorálja a párját?
Távkapcsolat. És ezt most ne firtassuk, nem szeretnék erről vitázni.
Számomra fontos, hogy tudjam, mikor, merre jár a párom. Fordított helyzetben én ezeket le is kommunikálom, tehát nincs mit számonkérni rajtam. És én is örülnék, ha a párom is így tenne. Ahogy ez korábban meg is volt.
Nem bírom a kétségeket, hogy nem tudom, mikor mit csinál. Ez nem ellenőrizgetés, csak szeretném, ha az élete része lennék és ahhoz ez is hozzátartozik.
Próbálom megérteni, hogy ezt miért nem teszi magától? Mivel belőlem ez alapból jön, így nem értem és emiatt mellőzve érzem magam a kapcsolatban.
Tudom, hogy vele kell megbeszéltem, de ha neki ilyen a természete, akkor elfogadom, csak ahhoz meg kellene értenem. Főleg azért, mert korábban azért nem így viselkedett. Kölcsönösen kérés nélkül osztottuk meg ezeket az információkat egymással.
Ha eddig másképp viselkedett, akkor azért nem infozik, mert:
-nem érdekled már, megunt.
-mással szexelget, szórakozik, flörtöl, táncikál.
Nézd, ezt kierőszakolni nem lehet!
Ha másképp viselkedik, annak több oka is lehet, esetleg más is lehet a képben.
Inkább vele beszélgess el erről. Bár nőként írom, a másikra gyakorolt kontroll nem vezet sehová, sőt.
Szóval akkor az a normális, hogy van egy párja az embernek, akiről lényegében nem tud semmit. Hogy mikor mit csinál? Milyen napja volt? Mert ezzel megsérti a magánszféráját. Hmm... Oké, tanultam valamit ma is.
Volt kapcsolatom, ahol ez működött. Nem emiatt lett vége és önszántából mondta az akkori párom ezeket az információkat.
Lényegében ez a kommunikáció hiánya. Nem azt mondom, hogy 0-24-ben minden mozzanatáról számoljon be. Van átmenet azért a nem kommunikálás és a kontroll alatt tartás között.
Szerintetek mi tartozik még a normalitás keretei közé ezzel kapcsolatban?
Régen jellemző volt rám, amikor nem volt önbizalmam (tiniként), hogy ezt túlzásba vittem. Arra is volt példa, hogy ráhagytam a másikra, hogy nem kommunikál, aztán azon kaptam magam, hogy hónapokat, éveket szántam egy kapcsolatra, amiben nem is ismertem a másikat.
De itt nem az a gond, hogy ő mit akar, hanem az, hogy eddig simán benne volt a pasija.
Kérdező, szakíts(atok), mert ha nem is hűtlen hozzád jelenleg oda fog vezetni és az is biztos, hogy már nem szeret téged.
8: igen, a 3. válaszomban pont ezt írtam... hogy az gyanús, ha eddig oké volt, utána kummant.
Nekem pl. a normális az az, hogy: mondjuk 2naponta beszélünk, elmondjuk, mi történt velünk, fontos eseményeket megosztunk egymással... együttélős kapcsolatban elmondjuk a másiknak, hova megyünk, kb. mikor érünk haza és igyekszünk hozzá tartani magunkat, ha meg nem tudjuk tartani az ütemtervet, szólunk... mert ha történik vmi gáz, akkor ott helyben tudunk a rendőrséggel beszélni. Távkapcsolatban az nekem már probléma, ha folyton vallatnának, hogy na most hol vagy, kivel, mit csinálsz, oszd meg a telefonodon a tartózkodási helyedet, miért nem válaszoltál félórán belül... nem dőlnék a kardomba, ha egy esti haveri sörözésről nem tart beszámolót, ha nem élünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!