Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki úgy is ragaszkodó, ha gyakran ignorálja a párját?
Távkapcsolat. És ezt most ne firtassuk, nem szeretnék erről vitázni.
Számomra fontos, hogy tudjam, mikor, merre jár a párom. Fordított helyzetben én ezeket le is kommunikálom, tehát nincs mit számonkérni rajtam. És én is örülnék, ha a párom is így tenne. Ahogy ez korábban meg is volt.
Nem bírom a kétségeket, hogy nem tudom, mikor mit csinál. Ez nem ellenőrizgetés, csak szeretném, ha az élete része lennék és ahhoz ez is hozzátartozik.
Próbálom megérteni, hogy ezt miért nem teszi magától? Mivel belőlem ez alapból jön, így nem értem és emiatt mellőzve érzem magam a kapcsolatban.
Tudom, hogy vele kell megbeszéltem, de ha neki ilyen a természete, akkor elfogadom, csak ahhoz meg kellene értenem. Főleg azért, mert korábban azért nem így viselkedett. Kölcsönösen kérés nélkül osztottuk meg ezeket az információkat egymással.
Változó, de mostanában nagyon keveset. Napközben pár mondat. De néha inkább csak egy smiley. Este pedig hirtelen bealszik, elköszönés nélkül is. És oké, ez is belefér egyszer-egyszer. De már rendszeres lett. És amikor együtt vagyunk, akkor is gyakran basztatja a telefonját... nem flörtöl, csak szimplán arra a kevés időre sem tud rám koncentrálni. Ez a hozzáállás pedig csak erősíti bennem ezt a kontroll mániát. Amit viszont nem fogok hagyni, hogy eluralkodjon rajtam. :)
Persze ez, mint a válaszok mutatják, relatív, hogy kinek mik a határai ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!