Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem szeret, akkor mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeret, akkor mégis miért ragaszkodik hozzám? Nem szàmítok neki semmit?

Figyelt kérdés

A barátom ezt érezteti velem folyamatosan. Volt már úgy hogy nem vettem fel neki egyből a telefont, vagy nem irtam neki egyből vissza, és már máris hivogatott többször is.

Egyszer még az előfordult, hogy lökdösött, azért mert nem csináltam azt amit mondott, és közben még csunyán is beszélt velem.

Azt is mondta mar, hogy egy nulla vagyok, meg mit dumálok neki, örülhetnék hogy ő velem van, és elvisel, mert másnak nem is kellenék, max csak szexre.

Egyszer volt már olyan, hogy azt mondta k....vásan nézek ki, de utána mondta hogy csak viccelt.

Volt már olyan majdnem szakítottam vele, ilyenkor mindent megíger, pl hogy többször megyünk jó helyekre programozni.

A napokban elmondtam neki hogy beteg vagyok, és erre is azt mondta hogy ezt őt nem érinti, nem az ő baja, ha beteg vagyok, de utána meg kijavította magát azzal, hogy csak dühből mondta ezt, mert előtte összevesztünk. Majd utána meg egy másik napon meg azt mondta aggódik értem.

2023. febr. 17. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Rendkívül alacsony az érzelmi intelligenciája a barátodnak. Honnan veszed, hogy nem szeret? Szerintem ő sem tudja, hogy mit érez irántad, csak úgy nagyjából belövi, hogy inkább,,jót" vagy ,,rosszat".

Egyébként a leirtak alapján elég toxikus a kapcsolatotok, biztos ő a megfelelő pár neked?

2023. febr. 17. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Tipik bántalmazo csak.
2023. febr. 17. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Mióta vagy ebben a nagyszerű kapcsolatban?
2023. febr. 17. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy nulla vagy számára, miért nem hagyod el?????????
2023. febr. 17. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!