Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom hozzá szeretőként ha nem is szeretem es nem vagyok elegedett?
Csak a figyelem kell tőle a szép dolgok, nem akarok kapcsolatot vele.
Nem vagyok szerelmes bele. Az viszont zavar hogy nem kapom meg a kezdeti rajongást tőle. Én ugyanúgy viselkedek vele mint az elejen. Ő miért nem tud? Emelett tok kulonbozoek vagyunk tobbek közt ezért se jönnek vele össze ezért se vagyok szerelmes bele. Akkor miért nem tudom elengedni ha elégedetlen vagyok? Azertvagyok elegedtlen mert nem kpok rajongast es sokszor leszar lelkileg. Belefaradtam h h en vagyok az utolso az eletebe. Nyilvan tudtam ezlesz és nem is érdekelt mert soha nem szerettem szerelemmel de evek multan mar kiabrandito megalazo. Kérdés: Megszokás miatt nem megy h szakitsak vele vagyazert mert ha találkozunk 1 heten 1 akkor jolerzem magam, szeretethianyos vagyok?
Nem vagyok egyébként kapcsolatfuggő mert rengetegszer voltam évekig egyedul uh nem gond az egyedullét.
pont ez a baj, hogy mindezt érzi rajtad, hogy ennyire várod, meg tepersz érte és a kedvében jársz. Megszokott, belekényelmesedett a kapcsolatba, fix p_nci vagy neki. Valamivel muszáj kibillentened őt is meg saját magadat is, mert túlságosan a kapcsolat körül jár az eszed. Amíg ennyire érzi, hogy biztosra ott vagy neki, nem kell félnie attól, hogy elveszít, nem fog teperni. Akkor ne pasival tedd féltékennyé, de legyen egy olyan programod, hobbid, ami kizárja, hogy pasi van a dologba, és nagyon elfoglalttá tesz. Pl pilátesz, akármi, ami csajos program, és lássa, hogy odáig vagy érte, és nélküle is van életed.
Vagy ha neked ez így nem jó, és a kezdeti rajongást keresed, akkor új kapcsolat. Illetve szerintem ha változtatsz valamit a külsődön, pezsegsz, flörtölős vagy, az is felkeltheti újra az érdeklődését. Változtass valamit, újulj meg.
#16:
Te nem vagy normális.
Miért játszadozzon vele, taktikázon? Azt utálják a legjobban az emberek!
Sokkal jobb lenne neki tőle külön és inkább szingli férfiakkal ismerkedni, vagy csak szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!