Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tud egy nő elcsábítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tud egy nő elcsábítani egy férfit?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 15:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
700 nettó, saját ház, kocsi...ja az a másik oldal. Ez esetben egy szexi pillantás is elég.
2024. márc. 23. 04:34
 32/35 anonim ***** válasza:
Milyen 700? Itt mindenki 1 millát keres. Még vezető beosztásban van a fittyfiritty.
2024. márc. 23. 06:59
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

#29 Láttam egy videót, ahol férfiakat kérdezgetnek az utcán, hogy milyen nő lenne neki jó? Aki külsőre a saját szintje felett van, vagy egy szinten vele? Kivétel nélkül mind azt mondta, hogy kizárólag olyan nővel hajlandó szóba állni, aki nála sokkal jobban néz ki.

Amikor a nőket kérdezték, az összes nő azt mondta, hogy nála lehet rosszabb kinézetű a férfi.

Na, én meg nő létemre ezért a pénzt nézem mindig.Nem baj, ha ronda, ha szép nőt akar, akkor fizetni fog.😊

2024. márc. 23. 10:02
 34/35 anonim ***** válasza:

én is szeretném tudni ezt, hogy a gyakorlatban mi az igazság a férfiak részéről.:)

Én egyébként ezt olvastam Barbara Pease-Allan Pease: A férfinak szex kell, a nőnek szerelem c. könyvében. Ha rövidtávról van szó, akkor bőven elég a jó külső. Ha hosszútávról, akkor: szép arc, jó test, humor, intelligencia, egyéniség. Van még egy másik könyv is, a címe: A férfi kódja. Itt inkább arról olvastam, hogy mi kell ahhoz, hogy a férfi benne is maradjon a kapcsolatban sokáig: szexualitás, elismerés, melegség, gyengédség.

Egy női könyvben: Jó külső, kedvesség, nyitottság, magabiztosság, szexuális vonzerő, inspiráció

Sokat olvasok a témában :) 35 N

2024. márc. 23. 19:51
 35/35 anonim ***** válasza:
72%

28,29 Igaz nőként írok, de elmélyedtem a témában rendesen. Nem ilyen szélsőséges a helyzet, hogy vagy jó külsőd van, és akkor király, tiéd a pasi, és ha ez nincs meg a többi jó tulajdonságod már dobhatod is a kukába. Vonzó lehetsz akkor, ha van egy-két tulajdonság ami kiemelkedően jó, a többiben pedig átlagos vagy. Fontos, hogy legalább átlagos, mert ha valamiben átlagon alul, akkor teljesen elrontja az összeképet. Tehát ha egy nőnek átlagos a külseje, de extrém jó humora és/ vagy intelligenciája van, az a legtöbb férfinak még simán lehet vonzó. Nyilván amit írt a 28, a kövér nő, ezzel teljesen elrontotta az összképet.

34, általában mindenki a saját szintjén állapodik meg végül, hasonló kaliber a hasonlóval, mert az ilyen szintkülönbségek nagyon sok konfliktushoz, féltékenységhez vezetnek.

2024. márc. 23. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!