Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tud egy nő elcsábítani egy férfit?
Én nem igy vagyok vele, de a társadalomra nincs ráhatásom. De megértem, ha ez zavaró számodra, hogy az a bevett mentalitás.
Ez megint milyen légből kapott böffentés itt a részedről?
Én nem beszéltem semmi ilyenről.
A szépség relatív, pénzért nagyon sok hibát el lehet tüntetni orvosi beavatkozásokkal, a kérdés csak az, hogy a nő mennyit hajlandó áldozni arra, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését.
A jó alak fontos, az arcon nagyon sokat lehet javítani egy erős sminkkel, de azt a sminket egyszer le kell mosni. A nők szeretnek színészkedni, más bőrébe bújni, új frizura, más hajszín, új ruhák, fő a változatosság.
A pasik ösztönlények(minden férfi társamtól elnézést kérek), oda mennek ahol jól bánnak velük, vagy annyira felk..ák az agyukat, hogy kihívásnak tekintik adott nő meghódítását még ha nem is feltétlen az esetük. Mondjuk utóbbi csak addig szokott tartani amíg a nő beadja a derekát aztán gyorsan lelépnek.
Nagyon fontos a kisugárzása a nőnek, jó kedélyű legyen, barátságos legyen az emberekkel, empatikus legyen, jó legyen a kommunikáció. Számomra nagyon fontos, hogy egy baráti társaságba meg tudjak jelenni a partneremmel és nem azon kell aggódjak, hogy összeveszik valakivel vagy esetleg jelenetet rendez. Volt ilyen partnerkapcsolatom, végül nagyon rondán váltunk el, tanultam az esetből. Aki inkább kettesben szereti tölteni a szabadidejét mint barátok között az valamivel egyszerűbb helyzet, kevesebb körülményre kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!