Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tud egy nő elcsábítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tud egy nő elcsábítani egy férfit?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 15:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%
19, ez az életben nem így van. A legtöbb férfi a gondoskodást női feladatnak látja. Férfirészről annyi a gondoskodás maximum, hogy ledob egy kis pénzt az asztalra, hogy oldd meg azzal a gondoskodást, amibe ő nem akar időt fektetni.
2024. márc. 22. 16:51
 22/35 anonim ***** válasza:
98%
#21 Ha lenne pénzük, de többségüknek még az sincs.
2024. márc. 22. 16:56
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igy vagyok vele, de a társadalomra nincs ráhatásom. De megértem, ha ez zavaró számodra, hogy az a bevett mentalitás.

2024. márc. 22. 16:56
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
23, csak mondom, ez rengeteg nőnek nem tetszik, mert nagyon uncsi ez az "üres zacsi, teli has" felfogás.
2024. márc. 22. 17:08
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint milyen légből kapott böffentés itt a részedről?

Én nem beszéltem semmi ilyenről.

2024. márc. 22. 17:13
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de egy ölelés most jól jönne.
2024. márc. 22. 17:13
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Mosoly, szemezés, kisugárzás
2024. márc. 22. 19:00
 28/35 anonim ***** válasza:
83%
Hát itt a társadalom krémje gyűlt össze mert humor, ész stb kell nekik a csábításhoz. Egy átlag pasinak elsősorban az kell, hogy az adott nő vonzó legyen számára mégpedig szexuálisan. Persze az ész, humor stb szuper ha megvan a nőben de messze nem döntő szerepet játszik. Ugyanis konkrétan volt olyan kolléganőm aki irtó jó fej volt, humoros, intelligens de annyira elhízott, hogy engem az életben nem tudná elcsabítani. Persze a szépség relatív, biztos van akinek az olyan jön be de épp ezt írom, hogy a férfi számára legyen szexuálisan vonzó és akkor el tudja csábítani. Ehhez jó ha vidám, mosolygós, kacérkodik vele stb de ezek magukban szinte sosem elegendőek ha nincsen meg a szexuális vonzódás.
2024. márc. 22. 20:08
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
28: Végre egy férfi is megerősíti, amit ronda nőként annyiszor kijelentettem már, és mindig belém álltak meg lepontoztak érte. Kb. semmi más nem számít, csak a szépség, a szexuálisan vonzó külső. Ennek hiánya nem kompenzálható viselkedéssel, intelligenciával, végzettséggel, karrierrel, egzisztenciával, semmivel.
2024. márc. 22. 20:19
 30/35 anonim ***** válasza:
86%

A szépség relatív, pénzért nagyon sok hibát el lehet tüntetni orvosi beavatkozásokkal, a kérdés csak az, hogy a nő mennyit hajlandó áldozni arra, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését.

A jó alak fontos, az arcon nagyon sokat lehet javítani egy erős sminkkel, de azt a sminket egyszer le kell mosni. A nők szeretnek színészkedni, más bőrébe bújni, új frizura, más hajszín, új ruhák, fő a változatosság.

A pasik ösztönlények(minden férfi társamtól elnézést kérek), oda mennek ahol jól bánnak velük, vagy annyira felk..ák az agyukat, hogy kihívásnak tekintik adott nő meghódítását még ha nem is feltétlen az esetük. Mondjuk utóbbi csak addig szokott tartani amíg a nő beadja a derekát aztán gyorsan lelépnek.

Nagyon fontos a kisugárzása a nőnek, jó kedélyű legyen, barátságos legyen az emberekkel, empatikus legyen, jó legyen a kommunikáció. Számomra nagyon fontos, hogy egy baráti társaságba meg tudjak jelenni a partneremmel és nem azon kell aggódjak, hogy összeveszik valakivel vagy esetleg jelenetet rendez. Volt ilyen partnerkapcsolatom, végül nagyon rondán váltunk el, tanultam az esetből. Aki inkább kettesben szereti tölteni a szabadidejét mint barátok között az valamivel egyszerűbb helyzet, kevesebb körülményre kell figyelni.

2024. márc. 22. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!