Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tud egy nő elcsábítani egy férfit?
"Vidámnak kell lenni a férfi társaságában, mosolyogni, csacsogni, elérni, hogy jól érezze magát a nő visszajelzései által."
"A girl's not a tonic or a pill."
Nem mondtam ilyet, hogy kell, csak az lenyűgözne, ha jobban tudna. Mivel ha jobban tudna akkor valószínűleg nagyon messze lenne az amatőr szinttől és az egy jó dolog.
6: ... viszont jól néznek ki, gondolom. EZ a lényeg, semmi más.
Lehetőleg "gyárilag", ne az legyen, hogy amikor nincs rajtuk smink, hajuk sincs megcsinálva, épp nem is annyira csini ruciban vannak, akkor már rossz rájuk nézni.
#11 Pedig a férfiak 99%-a szórakoztató funkciót lát csak a nőkben, ez tény.Itt most a csábításról volt szó.Ez a formula működik.Akkor is, ha ezt nem akarják egyesek elfogadni.
A férfiak amúgy sem akarnak alapból elköteleződni, ezért be kell őket csapni és/vagy okot adni a maradásra.Nyilván utána amikor már megvan a pasas, akkor lehet adagolni neki másabb dolgokat is.
Fel lehet ezen háborodni, de akkor is ennyire egyszerűen vannak összerakva.
Akkor te nagyon elbaszott alakokkal randiztál/ismerkedtél eddig. De nem mondom azt, hogy teljes hülyeség az állításod, azt tartom én is, hogy a legtöbb férfi szimplán szégyen kategória.
Miért ne lenne jó dolog és imponáló, ha valaki valamiben kiemelkedő?
Ha nem főzne, hanem kutató munkát végezne valami egyetemen az is lenyűgöző lenne, mert elismerésre méltó és imponáló. Ennyi. De mivel én utóbbit nem, még előbbit csinálom és tehetséges vagyok benne, így olyat írtam ami hozzám inkább közel álló.
Arról én nem tehetek, hogy te másra asszociálsz abból amit én leírtam, mint egy számomra imponáló dolog. Meg arról sem, ha sok a hímsoviniszta gyökér a világban akik szerint a nő dolga, hogy megteremtse az ételt amit a mindennapokban elfogyasztotok. Én nem ebben a kontextusban értettem.
A párkapcsolatban pedig a gondoskodás a másikról tök alap, főleg lelkileg és főleg akkor amikor épp egy rosszabb ciklusban van. Ha valaki szerint ez nem alap kölcsönösen akkor azzal én nem tudok mit csinálni meg nem is akarok.
#16 "Akkor te nagyon elbaszott alakokkal randiztál/ismerkedtél eddig."
Pedig nem, és nem is az én kapcsolataimról volt itt szó.A kérdés itt az, hogy mivel lehet a férfiakat elcsábítani.Amit leírtam, úgy egyben, azzal akármilyen férfit el lehet csábítani.
Tehát a férfi lát egy nőt, aki neki az esete, nagyon tetszik külsőre és bepróbálkozik a nőnél.Onnantól kezdve nem kell túlkomplikálni, ez a horog, erre harapnak.
Utána a kapcsolatot úgy alakítod, amennyi eszed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!