Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom miért nem megértő hozzám?
Figyelt kérdés
Elkezdtem neki panaszkodni arról, hogy valami nem sikerült az életemben, és azt mondta, hogy az én hibám, és hogy mennyire bamba vagyok.2024. márc. 20. 22:02
1/17 anonim válasza:
Az én férjem is ilyen.
Ha nem indul egy program a gépemen akkor azt mondja hogy ez azért van mert béna vagyok.
Holnap viszem egy szerelő sráchoz.
Amúgy már a kislányunk is szóvá tette sokszor hogy apa miért ilyen gonosz mindenkivel ( mert mindenki béna hülye bugyuta).
Ő egy ilyen gonosz ember, én elfogadtam.
Mármint azt hogy nem tudom megváltoztatni. Nem könnyű.
3/17 anonim válasza:
Azért, mert panaszkodsz. Szívod a vérét mint egy vámpír. Gondolom idegesíti, és nem akarja hogy folyton ezt kelljen hallgatnia, de talán nem elég férfi ahhoz, hogy megmondja nem érdekli
4/17 anonim válasza:
Mo.-n a mi társadalmunk a nem megértő társadalom kategóriájába tartozik, így nincs mit várni tőle. Tanulni jó lenne végre, hogy ismét civilizált népség legyünk.
5/17 anonim válasza:
Nem kell olyannal lenned, akiben semmi megértés, támogatás nincs feléd.
6/17 anonim válasza:
#5, az éremnek mindig két oldala van! Ezzel nem azt mondom nem kell egy kis ampátia, vagy ne beszéljen az ember azokról a dolgokról amik aggasztják. De ha van valami akiből mindig csak ezek folynak, az ne egy egészséges pszichéjűvel akarjon együtt lenni
Nekem volt már energiavámpír csajom. Hidd el, attól jobb az egyedüllét is! #3 volta.
7/17 anonim válasza:
Akkor szakítson a csajjal, ha "energiavámpír", a pasinak sem kell együtt lenni valakivel, aki érzemileg "lehúzza", de maradni és bunkónak lenni nem megoldás szerintem. Másrészt a kérdésből nem úgy tűnik, hogy a kérdező napi 20x nyaggatja hülyeségekkel, sokkal inkább úgy hangzik, most van valami problémája, ezt osztotta meg, erre reagált ilyen kedvesen a párja.
8/17 anonim válasza:
Mondjuk nem kéne egész nap panaszkodnod, hanem megoldanod a problémáid.
9/17 A kérdező kommentje:
#7 nálam ez van.
2024. márc. 21. 10:45
10/17 anonim válasza:
#1 De neked volt annyi eszed, hogy hozzámenj és gyereket szülj neki... Gondolom akad a háttérben valami, amivel kompenzál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!