Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Van/volt egy barátom, de elég régóta nem jövök ki vele. Megismerkedtem egy sráccal ő nagyon rendes és nagyon megértő velem szembe.
Érzem,hogy ő se barátként tekint rám és én sem rá.Csak az a baj,hogy van barátnője és,hogy a szüleim se tudnák elfogadni ezt a srácot.A barátnője nem nagyon törődik vele.Együtt éltek,de most a csaj haza költözött.Szabad lenne a terep,de én nem olyan vagyok aki más pasiját elvenné.Elég kitartóan próbálkozik és én meg nem tudom teljes mértékben elutasítani.Az én barátommal a kapcsolatunk úgyis a végét járja,de ő eléggé szereti még a csajt.De,ha meg elutasítom félek,hogy életem végéig bánnám.
Bocsi,ha kicsit zavaros lett.
sajnos,hogy nem
mert félek,hogy,ha megjelenik a "pasim" akkor megint vissza megyek hozzá vagy valami,de ha meg a sráccal vagyok a "pasim" eszembe se jutt
Szerintem dobd a jelenlegi pasidat! Ha már úgy sem megy a dolog, minek erőltetni?;) A sráccal az van, hogy szerintem hagyd, mert ha barátnője van, és te elszereted, akkor te leszel a rosszlány, és a barátnője után fog menni...
Egyébként milyen a barátnője? Kedves, vagy ribi? Mert ha kedves, akkor hagyd a srácot, de ha egy ribi, és még szemét is, akkor próbáld valahogy csőbe húzni... Például ha nem okos, de te igen, akkor tegyél fel neki valami ilyen kérdést a pasi előtt, és rögtön leég, a pasi meg látja, hogy te jobb vagy nála!
Ha nem jön be, és szereti a csajt, akkor hagyd a fenébe, találsz 1000 jobbat nála!;)
Remélem, segítettem valamennyit! Sok sikert!
Bogi832, te annyira gyerekes vagy. Mi ez, hogy tegyen fel egy kérdést és ha nem tudja megválaszolni, akkor a másik a jobb?
Kérdező: a r*bi maximum Te vagy. A kiszemelt srác meg egy jellemtelen alak, mivel nem mer lépni. Ha meg szereti a jelenlegi barátnőjét, akkor ne nyomuljon másra. Ha meg nem ,akkor lépjen. Úgy látsizk az a srác is olyan, hogy ha nincs ló, jó a szamár is, csak legyen valaki. De te is ilyen vagy. "Félek, ohgy visszajön hozzám a pasi és én visszamegyek." 8nem szó szerint írtad, de a lényeg ez). Istenem, sok az ovis, akik nem tudnak bánni a másikkal, de mindenképpen kapcoslatot akarnak, mert az olyan menő dolog.
sajnos nem így van ahogy gondolod
sok rosszat kaptam én már a jelenlegi páromtól ami miatt jól esik,hogy más foglalkozik velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!