Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Lassan 1 éve van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lassan 1 éve van barátom, megértő, odaadó, kedves, szeret, én is szeretem. Viszont.

Figyelt kérdés
... Viszont 2 éve volt egy barátom, nem volt túl hosszú kapcsolat, én szakítottam vele rövid idő után, demár 1000x megbántam azóta. Szakításunk után is smároltunk még párszor, de ő mondta hogy nem akar komoly kapcsolatot. Többször álmodok vele, gondolok rá, buliba szoktunk táncolni (csak barátilag) és dumálni is. Nem tudnám, hogy verhetném ki a fejemből. Beszéljek vele? Úgy lehet hogy könnyebben tudnám lezárni a dolgot?
2009. dec. 6. 23:42
 1/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán könnyebb lenne ha beszélnék vele a dologról? hogy ő hogy látta akkor, meg most, meg én is hogy álltam hozzá?
2009. dec. 6. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hasonló cipőben járok annyi különbséggel h én szakítottam a barátommal 3 év után. De közben volt egy szünet,amikor is jött ez a másik. 1 hónapig voltunk együtt. Végül ő mondta ki a végét. Azóta is magamat hibáztatom, h megtarthattam volna. Ő is visszament a régihez és én is. Aztán egy közös bulin mindketten beiszogattunk, odaültetett az ölébe azt mondta nagyon szeret. Persze csak barátilag. Megbeszéltük ki mit érzett akkor, és segített. Azóta nincs köztünk feszültség ha kettesben maradunk, de persze én még mindig vágyom rá csak nem mutathatom a barátnője miatt. Javaslom, hogy kerüld el őt ahol lehet. Mert egyrészt nagy a csábítás és csak egyszer kell rábólintania már megcsaltad a mostani párod és az elég tiszteletlenség. Másrészt ha mindennap látod, érzed sokkal nehezebb elfelejteni. Próbáld minimalizálni a kontaktot, ne keresd, csak akkor beszélj vele ha ő kezdeményezi. De gondolkodj el azon is kit szeretsz. Ha biztosan őt, akkor ne játssz a mostanival. Engedd el és nyílj meg a másiknak.

2009. dec. 6. 23:54
 3/10 A kérdező kommentje:
nem nagyon tartom vele a kapcsolatot, max havonta 1x-2x beszélünk. mikor megcsókolt egy buliban, utána ő mondta nekem hogy nem akar komoly dolgot. gondolom ez miattam történt..:S
2009. dec. 7. 00:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Minek vagytok a jelenlegi barátotokkal ha mást szerettek és csaljátok őket!

És még a férfiak a szemetek!

És legtöbb nő ismerősöm ugyanezt csinálja egyszerre több férfi. Mai nők :S

Szval ne panaszkodjanak ha mi meg gyakrabban cseréljük őket mint a lepedőnket:D

Amúgymeg szakíts jelenlegi barátoddal és menj a másikhoz.

2009. dec. 8. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Utána úgy is rájössz nem jó vele és vissza akarsz menni a régihez:D.
2009. dec. 8. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
én is így gondolom mint az utolsó. De nem csalom a mostani barátomat. Szerintem ugyanannyi férfi csalja a párját, mint nő...
2009. dec. 8. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Már csak a demográfiai adatok szerint sem igaz, amit mondasz, mivel a világ népességének 51.2%-a nő. Magyarul a több nő csarja a párját, mint férfi.
2009. dec. 8. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy statisztikai adat alapján a nők 55%-a, és a férfiak 49%-a csalfa legalább egyszer az élete során.

Akkor ki is a csalfább?

2009. dec. 8. 17:48
 9/10 A kérdező kommentje:
ok, de most nem ezt tettem fel kérdésnek, és senki se mondta, hogy félreléptem vagy lépnék, szeretném ha erre válaszolnátok, bocsi.
2009. dec. 8. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig az lesz belőle:

- A mostani csávódat nem szereted, ez tiszta nem?

- Az exedbe vagy belecsavarodva, ez is tiszta, nem?

Most akkor tudsz gondolkozni vagy a fenti állításhalmazból nekünk kéne levonni a konzekvenciát, hogy mit kéne tenned?

Most tippre az lesz, hogy a) vagy szopatod magad még egy éven át a mostani sráccal, aztán majd amikor megkéri a kezed, jól otthagyod, mert mást szeretsz, b) előbb-utóbb egymásba gabalyodtok az exeddel egy ilyen bulin, összefekszetek, másnap otthagyod az aktuálisat, aztán amikor beszélnél az exszel, közli, hogy ez csak pillanatnyi elmezavar volt, és nem akar többet. Akkor aztán majd gondolkozhatsz, és írhatod ide a "Hogyan szerezhetném vissza a srácot akit otthagytam egy egyéjszakás kalandért" kérdéseket.

Nők bmeg, nők...

2009. dec. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!