Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lassan 1 éve van barátom, megértő, odaadó, kedves, szeret, én is szeretem. Viszont.
Szia!
Hasonló cipőben járok annyi különbséggel h én szakítottam a barátommal 3 év után. De közben volt egy szünet,amikor is jött ez a másik. 1 hónapig voltunk együtt. Végül ő mondta ki a végét. Azóta is magamat hibáztatom, h megtarthattam volna. Ő is visszament a régihez és én is. Aztán egy közös bulin mindketten beiszogattunk, odaültetett az ölébe azt mondta nagyon szeret. Persze csak barátilag. Megbeszéltük ki mit érzett akkor, és segített. Azóta nincs köztünk feszültség ha kettesben maradunk, de persze én még mindig vágyom rá csak nem mutathatom a barátnője miatt. Javaslom, hogy kerüld el őt ahol lehet. Mert egyrészt nagy a csábítás és csak egyszer kell rábólintania már megcsaltad a mostani párod és az elég tiszteletlenség. Másrészt ha mindennap látod, érzed sokkal nehezebb elfelejteni. Próbáld minimalizálni a kontaktot, ne keresd, csak akkor beszélj vele ha ő kezdeményezi. De gondolkodj el azon is kit szeretsz. Ha biztosan őt, akkor ne játssz a mostanival. Engedd el és nyílj meg a másiknak.
Minek vagytok a jelenlegi barátotokkal ha mást szerettek és csaljátok őket!
És még a férfiak a szemetek!
És legtöbb nő ismerősöm ugyanezt csinálja egyszerre több férfi. Mai nők :S
Szval ne panaszkodjanak ha mi meg gyakrabban cseréljük őket mint a lepedőnket:D
Amúgymeg szakíts jelenlegi barátoddal és menj a másikhoz.
Egy statisztikai adat alapján a nők 55%-a, és a férfiak 49%-a csalfa legalább egyszer az élete során.
Akkor ki is a csalfább?
Hát pedig az lesz belőle:
- A mostani csávódat nem szereted, ez tiszta nem?
- Az exedbe vagy belecsavarodva, ez is tiszta, nem?
Most akkor tudsz gondolkozni vagy a fenti állításhalmazból nekünk kéne levonni a konzekvenciát, hogy mit kéne tenned?
Most tippre az lesz, hogy a) vagy szopatod magad még egy éven át a mostani sráccal, aztán majd amikor megkéri a kezed, jól otthagyod, mert mást szeretsz, b) előbb-utóbb egymásba gabalyodtok az exeddel egy ilyen bulin, összefekszetek, másnap otthagyod az aktuálisat, aztán amikor beszélnél az exszel, közli, hogy ez csak pillanatnyi elmezavar volt, és nem akar többet. Akkor aztán majd gondolkozhatsz, és írhatod ide a "Hogyan szerezhetném vissza a srácot akit otthagytam egy egyéjszakás kalandért" kérdéseket.
Nők bmeg, nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!