Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nő nem hajlandó védekezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nem hajlandó védekezni, akkor jogos elvárás, hogy felesben fizessük az óvszert?

Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 21:09
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
68%
Óvszer csak egy éjszakás kalandnál várom el, hogy legyen a pasinál. Párkapcsolatban viszont vagy tablettát iratok fel vagy odafigyelünk. Eddig nem volt gond belöle
2024. márc. 20. 22:55
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
És ha védekezik, akkor fizeted a felét?
2024. márc. 21. 00:06
 23/28 anonim ***** válasza:
99%
Ha 16 éves vagy, és a zsebpénzedből kell kigazdálkodnod, akkor oké. Egy felnőtt férfitől kissé nevetséges.
2024. márc. 21. 00:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a védekezéssel az ember magát óvja, így a nőnek elemi érdeke, hogy óvszert húzz, mert nemcsak terhességet lehet ám "összeszedni", hanem csendes és tüneteket évekkel később produkáló vírusokat is. Nem is értelek, hiszen neked meg az elemi érdeked, hogy nehogy egy gyomorrontás , vagy bármi kioltsa a tablettát, és ezért húzzál óvszert...Ebből eredően legyen mindenkinél óvszer, de ha olyan szöveggel jössz, hogy "fizesd a felét"...hát apukám, akkor dugjál egyedül! Szánalmas olcsó jános!
2024. márc. 21. 06:07
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nő védekezne, akkor a feministák szerint alap lenne, hogy legalább a tabletta felét te fizeted. De persze az óvszert neked kell egyedül fizetned. Csak a szokásos feminista kettős mérce.
2024. márc. 21. 07:54
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
De hát a védekezés közös érdek, miért ne lehetne közösen venni a tablettát is meg az óvszert is? Én az idők nagyjában óvszerrel védekeztem, mígnem endometriózisom lett, azóta gyógyszert kell rá szednem, és az fogamzásgátló hatású. Mindig minden közösbe lett véve. Mondjuk mostmár nem is lehet máshogy, közös kasszán vagyunk.
2024. márc. 21. 08:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Mindketten akarjátok a szexet nem? Mindkettőtök érdeke. Most 1 doboz óvszer (10db) se akkora összeg, hogy olcsójánoskodjunk rajta. Mi a párommal felváltva vesszük, de nem is nézzük soha, hogy most ki jön az óvszer vásárlásba.

Ilyet csak egy olcsójános ír.

A számlákat kell közösbe fizetni, nem egy pici dolgot!

2024. márc. 21. 08:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, hogy a tabi felét fizetnéd-e.

Ha igen, akkor egyértelműen jogos a kérés amúgy.

A védekezés alapvetően két ember érdeke, bármilyen módszert is választanak, illik felesben fizetni.

Egyik kapcsolatomban csak óvszert használtunk, ott egyszer ő fizette, egyszer én. A férjemmel az elején óvszer volt, akkor ő vette, aztán tabira váltottunk, azt én fizettem. Most meg már tök mindegy, úgy is közös kassza.

2024. márc. 21. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!