Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nő nem hajlandó védekezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nem hajlandó védekezni, akkor jogos elvárás, hogy felesben fizessük az óvszert?

Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 21:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%
Egy pasi sem fizettetett velem óvszert. Ennél már nen is lenne lejjebb.
2024. márc. 20. 21:10
 2/28 anonim ***** válasza:
39%
Én ezt nem értem. Az óvszerrel is védekezik a nő. Mivan?
2024. márc. 20. 21:11
 3/28 anonim ***** válasza:
27%
A felesbe a korrekt
2024. márc. 20. 21:12
 4/28 anonim ***** válasza:
85%

Miért, te belefizetnél a fogamzásgátlóba fordítva?

Egyébként, kapcsolatban vehet, hol az egyik, hol a másik. Nálunk ez soha nem volt gond senkivel.

2024. márc. 20. 21:12
 5/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem jogos. Elvégre, ha a férfi nem akar gyereket, akkor vegye a férfi az óvszert, ha a nő kijelentette, hogy ő nem hajlandó. Nálam pl. mivel én nem akarok több terhességet, így én nőként biztosítom az óvszert, ha lesz párom, mert gyógyszert nem vagyok hajlandó többet szedni. 40+N
2024. márc. 20. 21:16
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

A nő nem hajlandó védekezni = hormonokkal tömnie magát. Szóval ennek a megtagadásáért az a bünti hogy fizesse a gumi egy részét.

Azaz vagy mérgezem magam vagy fizetek ➡️ taka az ilyen hulladéknak. És mondom ezt úgy hogy nálam a lakásomon mindig volt óvszer amikor nem voltam kapcsolatban vagy házas, de ezt ha így kijelentette volna egy ilyen barom, hogy "ha én nem vagyok hajlandó védekezni akkor fizessem a gumit" az repült volna. Ugyanis hajlandó vagyok védekezni, gumival. Ja hogy az ilyen véglénynek az a védekezés hogy a nő tömje magát mérgekkel hogy ő spricceljen kedvére? Arra van az ajtó ➡️

2024. márc. 20. 21:19
 7/28 anonim ***** válasza:
9%

FOgd MáR FeL, HoGY OlYaN NiNCs, HoGy EgY NŐnEk BáRmIérT Is FiZetNie KelLenE.

Nekik alanyi jogon jár minden és aki ezt nem igy gondolja az vagy nyomorék vagy incel. Hát még ennyit sem tanultál meg itt?

2024. márc. 20. 21:19
 8/28 anonim ***** válasza:
70%

7

Ezt senki nem irta soha! Azt viszont igen, jogy ne fizesd az ovszert, a randikat, nem kell!!!! Nem közelező! Ha te nem, majd van ezer másik, a boldogan! Eleve normális nő, nem all le olyan pasival, akinek ilyen megfordul a fejében

2024. márc. 20. 21:24
 9/28 anonim ***** válasza:
15%
Ha nem hajlandó védekezni, akkor ne legyél vele. Legyen vele egy férj, aki majd csinál neki gyereket.
2024. márc. 20. 21:25
 10/28 anonim ***** válasza:
77%
A 6 vagyok. Hiába pontoztok le, a kérdés akkor is arra ment ki hogy ha a nő nem hajlandó tablettát szedni akkor fizessen.
2024. márc. 20. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!