Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő nem hajlandó védekezni, akkor jogos elvárás, hogy felesben fizessük az óvszert?
Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 21:09
12/28 anonim válasza:
Hogy mi van? Az óvszer talán nem védekezés, csak a hormonok? Hiába pontoztátok le #6-ot, ezt akár én is irhattam volna, mert teljesen ugyanígy gondolom, és igy is voltam; mindig volt otthon gumi, vagy ha olyan helyre mentem ahol esetleg szükség lehetett rá, elfért a táska alján vagy egy mellék zsebben.
13/28 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a gumi jó arra, akivel esetleg összefutsz, és szexelsz?
14/28 anonim válasza:
Miért, ha hajlandó lenne tablettát szedni, annak fizetnéd a felét?
15/28 A kérdező kommentje:
4, 14: Persze. Én elhiszem, hogy kellemetlen a tabletta, de férfiként meg az óvszer az. És nyilván mindkettőnknek érdeke ugyanúgy.
2024. márc. 20. 21:51
16/28 anonim válasza:
Az óvszer messze nem olyan kényelmetlen, mint a tabletta. Nyápic vagy.
17/28 anonim válasza:
#13 pont volt ilyen esetem, a férjemmel. Nem volt otthon XL, nála meg azért nem mert nem is gondolta hogy ilyen hamar fel lesz hívva ;) Megoldottuk a klasszikkal ami volt és a következő légyott tekintetében mondtam neki hogy hozza magát meg amit szeret és jó rá. Hozta és nem fizettette ki, később sem. Azt hiszem nem lenne most a férjem és a gyerekem apja ha úgy állít be a kontonjaival hogy x összeg volt, a fele az enyém ha már olyan kényelmetlenségeket okozok neki hogy fel kell vennie ahelyett hogy hormonokat szednék.
18/28 anonim válasza:
A tabletta nem "kellemetlen", hanem egészségtelen, életveszélyes szövődményeket okozhat. De pár év és lesz férfi tabi, majd azt szedheted.
Igazából lehet jogos a kérdés. Az már más kérdés, hogy egy nő előbb talál másik szexparnert mint egy férfi, úgyhogy lehet pina nélkül maradhatsz.
19/28 anonim válasza:
Na igen, jártam úgy hogy a pasinál is volt, de menet közben levette mert szűk volt. Utána én vettem xl-t, hogy nézd ilyen is van. De nem tartott sokáig-szerencsére.
Később 2 méret volt nálam, sose tudni alapon.
Egyébként nem voltam egy ilyen pasifaló, párszor kellett csak így kb 15 év alatt.
Legtöbb esetben volt a ferfinél, és sose kérte el az árát.
12
20/28 anonim válasza:
13-as vagyok, köszönöm a válaszokat! Mindig meg akartam kérdezni ezt, de féltem, hogy hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!