Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás, hogy gyakran főzzek egy olyan emberre, aki egy rántottát sem tud megcsinálni?
Fú, mekkora tahó... én a helyedben lapátra tenném.
Lecserél egy lányra, csak mert egy szívesség viszonzása miatt vett neki kaját? Oké, lehet hogy csak viccelt (legalábbis remélem), de ilyeneket csak akkor sütünk el, ha tudjuk, hogy a csajnak is poén. Neked pedig nem volt az.
Nem, nem kizárólag a nő dolga a főzés - megbeszélés kérdése. Az se gáz, ha nem tudtok főzni - nem egy boszorkányság, meg lehet tanulni :)
(Valamelyik karácsonykor kaptunk egy okoskuktát, beépített receptekkel. Na, csókolom a kezét-lábát annak, aki kitalálta - nagyon hasznos annak, akinek nem a hobbija a főzés, pl. nekem)
Nálunk apám főzött, szenvedélye volt a konyha, és nagyon ügyes is volt.
A vőlegényem dettó. Én félévente szoktam csinálni kaját, akkor is bele vagyok bújva a szakácskönyvbe, és szigorúan követem a receptet :D
(én meg takarítok, fel van osztva a házimunka)
Neki az csak az alap, aztán improvizál, meg a mi ízlésünkre szabja az ételt. Na, ez nekem nem megy.
Szóval a főcímben szereplő kérdésedre a válasz: Én nehezen csinálok meg egy rántottát is, mert feszt' félek, hogy elrontom. A páromé a főzés, én más házimunkákat csinálok. Tehát 'elvárható', ha úgy egyeztek meg.
A srác viszont nagyon gáz.
Van mit átgondolnom az biztos. Anyukámnak is meséltem még korábban, hogy náluk hogy működik ez a főzés házimunka dolog és mondta, hogy nekem is ki kell szolgálnom, ha vele akarok maradni. Azt hiszem a tegnapi beszólásánál értettem ezt meg. Ma nem is nagyon beszéltem vele, a főzésért nem, de a lecseréléses szöveg miatt lecsesztem egyből, azt mondta ez csak vicc volt nem kell féltékenynek lennem.
Amúgy ez nekem nagyon durva, én azért ennyire ne vagyok kiszolgálva legalább 12 éves korom óta, mint ő, pedig ő mondhatni felnőtt, de az étkezésenkénti 3 fogásos kaja az mindennapos, takarítania, rendet raknia nem kell, ha kér valamit egyből megkapja, de néha kérnie sem kell, csak beviszi az anyja a szobájába a sok nasit meg kaját. Az első pár alkalommal még élveztem is, mintha egy nyaralás lenne, de ma már inkább frusztráló. Ja és egyszer azt mondta, hogyha gyerekünk lesz, akkor majd játszik vele, de a többit nekem kell csinálnom. Ebbe most gondoltam bele hogy ha ez tényleg így lenne akkor nem érdemes vele maradni, nem érdekel még a gyerek téma így nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, csak most jutott eszembe.
4. Ez nagyon jó szöveg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!