Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagalnátok ha a parotoknak akivel csak pár hónapja vagytok együtt az lenne a problemája hogy ha átmentek hozzá akkor nem mosogattok el es nem takarítotok nála? Meg hogy szerinte erre a nőnek jobban kellene figyelni mint a férfinak?
Nemrég szakítottunk a baratommal és ilyeneket mondott.. nem tudom eldönteni már hogy most tényleg ez a normális ahogy ő gondolja és én vagyok "lusta" meg nem "eleg hazias" mert nem csináltam nála ilyeneket...
Masoknál is így van? Vagy én fogtam ki rossz pasit?
Jól tetted, hogy otthagytad, ilyen gondolkodással lehet, hogy a konyhából nem mozdulhattal volna ki ha rajta múlott volna.
Seggfejt fogtal ki.
🧹
Azért seprű mert nem találtam lapát emojit. De a lényeg úgyis az hogy az ilyen eltakarítom az életemből.
Ez nevetséges hogy odamenjek valakihez cselédkedni. Meg hogy erre egy nőnek kéne jobban odafigyelni. Mire? Hogy a patkány patkánylyukában mi van? Hát oda se mennék még egyszer ha retkes, nemhogy takarítsak. Fúj.
Na meg eleve ez a hozzáállása. Remélem trollkérdés, mert ilyet egy nő nem kérdez hogy normális-e mert tudja hogy nem.
"erre a nőnek jobban kellene figyelni mint a férfinak"
Mert a nők úgy látnak, mint a predator, csak nem a testhő világít nekik, hanem a takarítanivaló. Szegény férfiak meg úgy vannak vele, mint a Jurassic Parkban a T-rex a mozdulatlan emberrel: nem látják meg. Ha véletlenül észre is veszik, a takarításban szó szerint a férfiasságuk akadályozza őket. A nagy farkuktól nem férnek oda a mosogatóhoz. Ha a szőnyeget porszívózzák enyhén lehajolva, a makkjuk a szőnyegen suhanva kisebesedik, ami iszonyatos fájdalommal jár. Arról ne is beszéljünk, ha bekapja porszívó. Szóval nekik ez sokkal nehezebb, sokkal nagyobb teher. Ezért van az, hogy ha egy férfit találsz a koszával körülvéve, etikailag is kötelességed gyorsan kitakarítani, amit csak tudsz. Ez az emberi minimum. Hogy hagyhatnád úgy szegényt? Ahogy a fentebbi tények bizonyítják, evolúciós okokra vezethető vissza, hogy nőként ez a dolgod, csak manapság divat a természet ellen menni.
Vagy várjál...Ja, nem. Ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!