Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén pihenni volna kedvetek, de a párotok elkezdene cseszegetni titeket, hogy menjetek már valahova, legyen már minőségi, aktív pihenéssel teli és hétvégéhez méltó az együtt töltött idő. Mit reagálnátok?
Mindk3tten kedveljük az aktív pihenest úgyhogy egyetertenenk
O fizikai munkát végez, ennek ellenére a hetvegi pihenés nem a tv előtt fekve történik nálunk Vagyis nemcsak fekvés
Igaza lenne.
Szeretem konkrétan átfeküdni a hétvégét, de egy jó kis program ezerszer minőségibb.
Pff de utálom ezt.
Ha kulonlaknánk latszolag belemennek utana hétvege fele "beteg lennék"... menjen magának, nekem a hétvege a pihenés és a tv ről szól.
Már több csajomat raktam ki e miatt. Én heti 5, hétköznapot melóztam, ők meg ügyeleti rendben, vagy versenynaptár szerint.
És rohadtul nem értették meg, hogy nincs kedvem 200 km.-t vezetni egy retkes falunapra, vagy várért, sem túrázni, sem az anyjáékkal jópofizni falun. És pláne nem, nem megyek segíteni a barátnője lakásfelújításán, inkább adok lóvét, és hívjon szakit.
Meglepődnék, ugyanis szerencsére a párom is jobban szereti pihenéssel tölteni a hétvégét. :D
Amúgy néha előfordul hogy egyikünk elmenne kirándulni a másik meg nem, olyankor megbeszéljük hogy elmegyünk jövő héten, vagy elmegyünk egy rövidebb sétára. Kompromisszum.
Egyrészt: nem értem, miért lenne szánalmas ha mondjuk valaki egész héten fizikai munkát végez, és végre a szabadnapján ülne a fenekén.
Másrészt: szerintem meg az megdöbbentő, hogy van aki szerint csak a TV létezik, mint otthoni elfoglaltság. Szeretünk otthon lenni, ezzel egyidőben nincs bekötve a TV adás a házba. ¯\_(ツ)_/¯
Mindketten az aktív, programokkal teli pihenést szeretjük, így pont, hogy nem érezzük "cseszegetésnek", ha egyikünk felvet valamilyen programot.
Ritkán szeretnénk otthon maradni (nagyon kifárasztott a hét, betegek vagyunk), akkor a másik otthon marad velünk lazulni, vagy elmegy más programra a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!