Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban megöli a szexuális vonzalmat egy kapcsolatban, ha a felek hónapok óta 0-24ben együtt vannak?
Mi ezt a 0-24-et a nagy covid karantén alatt tapasztaltuk meg, de mi élveztük. Akkor 4 hónapig otthonról dolgoztunk.
Pedig szeretjük a szabadságot, amit a másik hiánya ad :)
Ki volt alakulva a rutinunk, hogy a férjem elment reggel korán dolgozni, onnantól volt 2 szabad órám magamra, a háztartás egy részére.
Ő ebből kifolyólag 2 órával hamarabb ért haza, volt 2 nyugis órája magára, a háztartás másik felére.
A karantén ezt keresztbe húzta, de mi nagyon élveztük. Rengeteget jártunk kirándulni, otthoni randi esteket csaptunk.
Ott erősödött meg úgy a kapcsolatunk, hogy a rá következő évben megkérte a kezemet.
Szóval nem törvényszerű az egymás agyára menés.
Ha non stop egyutt vagyok is akármelyik pasival(exeim vagy a jelenlegi)egyik sem hagyná ki a napbol a szexet velem.
Olyan természetesnek veszik mint amikor eszik az ember vagy wc re megy. Nem agyalnak, csak csinálják. (Szerintem még az is lenyegtelen nekik hogy kivel, csak szex legyen)
Nekünk a kapcsolatunk ráment, de szerintem nem a folytonos összezártság miatt, hanem mert a folytonos összezártság megmutatta a páromnak az igazi énjét, ahogy azelőtt is viselkedett, mielőtt összeköltöztünk. Nyilván amíg csak találkozgattunk, addig mindig illatosan, tip-top összeszedve érkezett, mindig csináltunk programot, hozott valami apróságot, ilyesmi. Összeköltözés után ezek szépen eltűntek és mikor jött a karantén, meg a home office, eljutottunk odáig, hogy 3-4 naponta fürdött, könyörögni kellett neki egy 10 perces házimunkáért, szex az 2 hetente volt, nem lehetett kimozdítani programra (télen túl hideg, nyáron túl meleg volt stb)...
Szóval én feladtam. Mai napig nem tudom, hogy ennek a kiváltó oka tényleg az összezártság volt-e, de valahol szerintem igen.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!