Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban megöli a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban megöli a szexuális vonzalmat egy kapcsolatban, ha a felek hónapok óta 0-24ben együtt vannak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos nálunk ráment a kapcsolat. Fullasztó volt az állandó együttlét. Karantén időszak alatt vol, amikor kijárási korlátozás is volt, plusz mindketten home office-ban dolgoztunk. A szex teljesen megszűnt, a páromnak merevedési problémái lettek, ami szintén súlyosbította a helyzetet. Hiába beszélgettünk ezekről, nem lett megoldás, végül szakítás lett a vége. Gratulálok azoknak, akik jól jöttek ki ebből.
2022. febr. 16. 13:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert amíg nem voltunk együtt a nap 24 órájában, kétnaponta volt szex. Most hónapok óta, hogy össze vagyunk zárva, kb hétre csökkent, de már most például 8 napja semmi. Pedig én már napok óta próbálkozok, de elutasít. Tegnap említette, hogy most állandóan együtt vagyunk és annyira nem vágyik rám, mint amikor elment dolgozni és alig várta hogy este együtt legyünk. A kapcsolatban egyébként minden jó más téren. Nem mentünk egymás agyara. Csak a szexet keveslem, de nagyon. És már mostanában a síró görcs van rajtam, hogy én kívánom, próbálkozom, ő meg nem és még vissza is utasít. Eddig legalább annal a heti egy alkalomnál nem mondott nemet. Nagyon el vagyok vagyok keseredve.
2022. febr. 16. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy hullámvölgybe kerültetek, hirtelen változás következett be, mindkét fél igyekszik kiismerni önmagát, a másikat ebben az új szituációban. a szex mennyisége, minősége nem egy állandó dolog, folyamatosan változik egy kapcsolaton belül, vannak üresjáratok, negatívabb időszakok. bár nálunk az összeköltözés után hatalmas volt a libidónk (naponta 3 simán megvolt), utána nálunk is bekövetkezett egy mélyrepülés, amikor a párom libidója már csökkent/beállt a saját maga számára normális értékre, de az enyém még az egekben volt. én is nagyon nehezen viseltem, de túljutottunk rajta. több évvel a hátunk mögött azt tudom mondani, hogy erre a hullámzásra fel kell készülni lelkileg. mindenképpen beszélj vele erről, lehet valamin változtatnotok kell, de ehhez az kell, hogy tudjatok kommunikálni, ne hagyd, hogy lerázzon, mert csak szenvedni fogsz
2022. febr. 16. 22:26
 14/20 Bsxy ***** válasza:
54%
Mi 30 éve élünk együtt, nem azt mondom hogy mindennap de heti 3-4 alkalom még mindig megvan.Én 58 a párom 60.
2022. febr. 18. 07:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy random emberek hányszor szexelnek. Ez nem a ti kapcsolatotok minőségéről ad jelzést. Alacsony libidóval is élnek nagyon boldog kapcsolatban emberek, és akkor is lehet szar ha napi 5x csinálják. A lényeg, hogy a ti igényeitek egyezzenek
2022. febr. 18. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, itt pont az a baj, hogy nem egyezik, nyilván azért prorléma a kérdezőnek. És, hogy az utóbbi időben változott meg. Szerintem több külön töltött időre lenne szükség, hogy ismét kialakuljon a vágyakozás a másik iránt.
2022. febr. 18. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy neki ez a problémája, de az, hogy pillanatnyilag mások az igényeik, nem jelenti azt, hogy hosszútávon nem passzolnak. Ezért írtam még föntebb, hogy vannak ilyen időszakok, de ez nem jelenti azt, hogy ne passzolna a libidó. De beszélgetni kéne... De az ne annyiból álljon, hogy az egyik benyögi, hogy nem vágyik rá mert sokat vannak együtt. Nekem mondjuk ez teljesen érthetetlen, hogy pár hónapos összezártság elég legyen arra, hogy megunják a másikat, de nem vagyunk egyformák. Viszont az se jó, hogy a faszi hárít, a csaj meg bőg. Ez nem felnőtt párkapcsolat.
2022. febr. 18. 12:01
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es: én pont ugyanezt éltem meg a karanténos időszak alatt. A beszélgetések arról szóltak, hogy az exem annyit tudott mondani, hogy nem tudom. Meg sajnálja. És sajnos megölte a kapcsolatot. Nem azért, mert ideiglenesen nem lehet kibírni kevesebb szexszel, hanem azért, mert megöli a nő önbizalmát, eltávolít. A férfi részéről sem biztos, hogy rálát a saját működésére. Ha már egy régebbi kapcsolatról van szó, akkor talán tanácsadás segíthet, de arra sem lehet kényszeríteni senkit.
2022. febr. 18. 12:18
 19/20 A kérdező kommentje:

13 igaz lehet, hogy hullámvölgyek vannak ezen a téren egy kapcsolatban. Már most pár napja eljár dolgozni, remélem ez hoz majd változást. Igen, ez a baj, ha próbálok beszélni róla, akkor leráz, hogy hagyjam már békén ezzel. Mondtam neki, hogy ez az egész nekem nagyon rossz érzés, úgyhogy legalább magyarázza meg a miertjet, de nem tudja vagy csak nem akarja mondani. Pedig én pont olyan vagyok akivel mindent meg lehet beszélni és mindent meg tudok érteni.

14 ez igen! Ritkán látok ilyet, de örülök, hogy van ilyen kapcsolat is.

15 igen az lenne e lényeg, de nem egyezik, legalábbis most. De eddig neki sem volt ilyen alacsony, sőt..

16 így van, remélem méghozzá a változást az, hogy már dolgozik.

17 remélem hogy csak pillanatnyi. Szeretnék én beszélgetni, de ahogy írod is csak hárit. Mondtam, hogy ha velem van a baj, mondja nyugodtan. Megoldjuk vagy legalább beszéljünk őszintén, de azt mondja nincs baj, csak hagyjam már. Szerintem se kellene pár hónapos bezártság miatt ilyen helyzetbe kerülni, hiszen én sem untam meg. Bár nyilván a 7 év az 7 év.

18 pontosan, tényleg megöli a nő önbizalmat. Nagyon rossz érzés, hogy a saját férjem nem kíván. Mert ha valami normális magyarázatot adna, lehet elfogadnám, de sajnos nem tud adni rá normális indokot.

2022. febr. 18. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
környezet- és kapcsolatfüggő.
2022. febr. 20. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!