Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve hogy állapotos lettem közös kislányukkal, márciusban adtam neki életet. Párommal lassan 5 éve vagyunk együtt, egészen a terhességemig nagyon jó szexuális kapcsolatunk volt?
Nagyon higgadt hangnemben, uralkodva magatokon - beszélgessetek el erről. Azt nem találom megbotránkoztatónak, hogy önkielégítette magát. Nálunk férfiaknál ez előfordul még a legtökéletesebb szexuális életben is. Hogy ez miért van? Nem tudom, nem is sejtem.
Egyelőre ne féltékenykedj. Finoman megkérdezheted tőle, hogy mi a passzivitása oka. Talán tényleg sok neki az a gyakoriság, amit Te kívánsz.
A baba előtti időkben is alighanem ilyen volt. Ha igen, akkor miért mentetek el a baba megfogantatásáig? Tudom, nem kérdésekre vagy kíváncsi és ez már visszafordíthatatlan, de igyekezz előtte (NEM TÚLZOTTAN) szexi alsóneműben mutatkozni, incselkedj vele, igyekezz fokozni a szexuális étvágyát, nézzetek szexjelenetekben gazdag filmet, videót...
Ffi.
Kedves Első, köszönöm a segítséget!❤️
Kedves második, nem a kutyáddal beszélsz, lehet írni privát üzenetet ha normális választ nem tudsz adni 😘
Kedves Harmadik,nem egyszer csinálja, de azért köszi ❤️
Te már miért volnál szar?
Ő egy idióta.
Nekünk kifejezetten feldobta a szexuális életünket a terhesség, babavárás, és utána is folytatódott.
Most nem igazán értem.
Azt írod, hogy Vissza állt a szexuális életeket.
Vagyis, hogy te ezt hitted. Miért egy jó szexuális életbe nem fér bele az önkielégítés?
Vagy kevés együttlét van, vagy nem megfelelő minőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!