Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hétvégén pihenni volna kedvete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén pihenni volna kedvetek, de a párotok elkezdene cseszegetni titeket, hogy menjetek már valahova, legyen már minőségi, aktív pihenéssel teli és hétvégéhez méltó az együtt töltött idő. Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%

Ja, értem. Csak nem írtad hogy válaszra válaszolnál, így sima, a kérdésre adott válasznak néztem.

2022. márc. 2. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez úgy szokott kinézni, hogy szombaton aktív pihenés van (túrázás, ami általában nagyjából 20-25 km gyaloglásból áll) vasárnap pedig otthon vagyunk, főzünk valamit és pihenünk.
2022. márc. 2. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk menni, ha pihenni akarok akkor általában szólok előre hogy az a hétvége punnyadós lesz.
2022. márc. 2. 13:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mit reagálnátok?"

Beszélgetnénk róla. És végül kompromisszumra jutnánk.

Tudom, egy gyakoris kérdezőnek ez hihetetlenül hangzik, de létezik ilyen is.

2022. márc. 2. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor az ember életéből úgy hiányzik egy semmittevős hétvége, mint egy falat kenyér.

Nálunk úgy néz ki, hogy megbeszéljük, mit csinálunk a hétvégén, kinek mi az, amibe még nagyjából szívesen benne van (pl. választhatunk közelebbi vagy rövidebb időtartamú programot is, vagy tölthetünk a szokásosnál minőségibb időt otthon is). És olyan is előfordul, hogy nem sikerül zöldágra vergődni, úgyhogy ő felkerekedik és megy, én meg addig nyugiban pihengetek itthon.

2022. márc. 2. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem szeretek sehova menni, mert minden tele van emberekkel. Dupla olyan fáradt leszek tőle.

Nekem a párom, barátaim is olyan értelmes emberek, hogy beszélgetni velük sokkal jobb, mint bámulni valami várat vagy menni egy erdőben.

2022. márc. 2. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Mivel én lennék aki menni akar a párom meg lenne a maradós azt mondanám kössünk kompromisszumot.

Akár úgy, hogy pl szombaton program vasárnap lusti vagy mindkét nap csak pár órára elmenni.

2022. márc. 2. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen gyakran. Nekem volt 20 évesen olyan pasim akivel elmentünk nyaralni, és végigaludta az egészet. Utána szakítottam is vele. Nem ezért megyek az ország túlsó végére, nem ezért fizetek, hogy egész nap a szállodában aludjunk. Pláne nem 20 évesen. Ebből a szempontból nem mindenki illik össze.
2022. márc. 3. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!