Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén pihenni volna kedvetek, de a párotok elkezdene cseszegetni titeket, hogy menjetek már valahova, legyen már minőségi, aktív pihenéssel teli és hétvégéhez méltó az együtt töltött idő. Mit reagálnátok?
Ja, értem. Csak nem írtad hogy válaszra válaszolnál, így sima, a kérdésre adott válasznak néztem.
"Mit reagálnátok?"
Beszélgetnénk róla. És végül kompromisszumra jutnánk.
Tudom, egy gyakoris kérdezőnek ez hihetetlenül hangzik, de létezik ilyen is.
Valamikor az ember életéből úgy hiányzik egy semmittevős hétvége, mint egy falat kenyér.
Nálunk úgy néz ki, hogy megbeszéljük, mit csinálunk a hétvégén, kinek mi az, amibe még nagyjából szívesen benne van (pl. választhatunk közelebbi vagy rövidebb időtartamú programot is, vagy tölthetünk a szokásosnál minőségibb időt otthon is). És olyan is előfordul, hogy nem sikerül zöldágra vergődni, úgyhogy ő felkerekedik és megy, én meg addig nyugiban pihengetek itthon.
Nem szeretek sehova menni, mert minden tele van emberekkel. Dupla olyan fáradt leszek tőle.
Nekem a párom, barátaim is olyan értelmes emberek, hogy beszélgetni velük sokkal jobb, mint bámulni valami várat vagy menni egy erdőben.
Mivel én lennék aki menni akar a párom meg lenne a maradós azt mondanám kössünk kompromisszumot.
Akár úgy, hogy pl szombaton program vasárnap lusti vagy mindkét nap csak pár órára elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!