Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok ember a rohadó lelkülete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember a rohadó lelkülete miatt van egyedül?

Figyelt kérdés

Nekem az a gyanúm, hogy sokan nem holmi társadalmi dolgok, pénz, meg anyagi elvárások miatt, hanem szimplán a rossz belső miatt vannak így?

Cáfoljatok meg, ha tudtok!

2024. márc. 12. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7 Milyen kép áll össze? Közéjük tartozol, a szélsőséges feministák, a hímsovének, az általánosítók, egy a közös: gondolkodásra képtelen birka. Ez nem rohadó belső hanem nettó ostobaság, lehet hogy örökletes gyengeelméjűség.
2024. márc. 13. 07:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem rohadni nem rohad ugyan, de az viszont tény, hogy nem vagyok társadalmi szempontból "normális". Bár senki sem tudja, és senki nem gondolná, de antidepresszánst és szorongás oldót szedek, mert kényszerbeteg vagyok, és egyébként is olyan a személyiségem, hogy nem érzem magam társas lénynek, én teljesen máshogy képzelnék el egy kapcsolatot, mint az átlag.

És hát mivel ezeket tudom, nem akarom senki életét megkeseríteni, magamnak sem akarok még több szorongást és csalódást, szóval szerintem mindenkinek jobb így, ha csak néha randizgatok max. és ennyi.

2024. márc. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!