Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül hagyott a születésnapomon?
Ma a párommal elvoltunk ebédelni. Kérdeztem tőle hogy együtt leszünk e mert szülinapom van, aztmondta majd másik nap, utána pedig hazament, merthogy fáj a hasa. Később írt hogy menjek át ha akarok mert nem akar ő a rossz lenni hogy egyedül vagyok mert látta hogy rosszul esik. Erre válaszoltam neki hogy ezután nem megyek hogy konkrétan kiiktatott mára, meg ez a ha akarsz gyere szöveg nálam nem nyerő. Erre csúnyán lehordott. Megsértődött. Én vagyok a hibás?
20/L 22/F
Én nem talállak hibásnak.
Ne engedd, hogy kénye-kedve szerint játsszon veled. Ha majd úgy látod, hogy más lényeges dolgokban sem egyeztek, szakíts.
ha beteg volt engedd el ne csinálj balhét.
pótoljátok be.
Én átmentem volna ápolgatni :-)
De én 40 vagyok, ti meg még gyerekek.
Majd később máshogy fogsz gondolkodni, ha igazán megszeretsz valakit.
N
Te vagy a hibás. Hasmenése volt, fájt a hasa, DE AKKOR IS MAGÁHOZ HÍVOTT, mert látta, hogy rosszul esik neked az, hogy BETEG.
Te meg mivel egy önző, hisztis, gyerekes, éretlen szar vagy fújtad magad amiatt AMIRŐL NEM TEHET!
Nagyon jól tette, hogy beolvasott neked, de még jobban tenné ha szépen fenekén billentene téged örökre!
Majd ha felnősz, nem leszel kényes picsa akkor leszel boldog egy párkapcsolatban. Míg nem kerül rá sor addig el fognak sorozatosan hagyni a palik, mert egyikse tűrné sokáig, hogy milyen egoista picsa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!