Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember a rohadó lelkülete miatt van egyedül?
Nekem az a gyanúm, hogy sokan nem holmi társadalmi dolgok, pénz, meg anyagi elvárások miatt, hanem szimplán a rossz belső miatt vannak így?
Cáfoljatok meg, ha tudtok!
Nekem nem rohadó a belsőm, hanem szimplán halott. Rossz ember egyáltalán nem vagyok. Sőt, inkább azt mondanám (elnézve másokat ebben a csalódást keltő világban) jó vagyok.
Szinte majdnem teljesen egyetértek a kérdezővel. Aki amiatt reklamál, hogy jaj így meg úgy a nők elvárása vagy hasonló dolgok.. az szimplán nem rendelkezik értékelhető belsővel ami miatt izgalmas és elfogadható lenne a többség számára. Nőktől például kevésbé látható az ilyen szintű rinya.
Én azért vagyok egyedül mert 177 cm hez 112 kg vagyok.
Nálam a kövérség a fő probléma de másnál meg más szólva legtöbb esetben a külső a kiváltó ok.
Nekem rohad a belsőm, halott vagyok lelkileg és nem vagyok jó ember. Külsőre átlagos vagyok. És mégis konkrétan küzdenem kell a kísértés ellen ha egyedül akarok lenni pár hónapig, mert annyi lenne a lehetőségem kapcsolatra, szexre, bármire.
Gondolom mazochizmusuk miatt van ez így, más magyarázatot még nem találtam.
"rohadó belső"
Ha az ember olyan környezetben van, az életben, az interneten, ez hamar bekövetkezik.
Folyamatosan csalódok a nőkben, és valamiért perverzióm, hogy a feministák károgását nézegetem sok helyen.
Így szarok a férfiak, úgy szarok, szegény nők, milyen tökéletesek, szuperek, stb.
Ehhez képest másik oldalról meg olvasom, mennyi szemét, aljas dolgot művelnek, tv-ből, netről, stb.
Na itt összeáll a kép....
És kész is a "rohadó belső"
Részben igaz. De ezt a rohadó lelkületet mi/ki okozza?
Szerintem ha az meber egyedül lehetne/élhetne, vagy max. csak 1-2 emberrel találkozna/kommunikálna, akkor nem lenne ennyire xar senkinek sem az élete, mert az emberek - és itt leginkább a "bölcs, eszes, művelt, kipcsák" magyarokra gondolok - egymást tesszük tönkre.
En csak azért mert nekem nem kell a szomszed nyugger, a dagadt infos a munkahelyen, meg az öreg gázszerelo se.
Es csak ilyen inkompetensek vesznek körul bárhova megyek.
Agyon ritka ha csak 1 olyan is van aki hozzám illene sajnos.
Belső?
Odáig el sem jutunk, hogy kiderüljön, hogy az milyen...
Első lépésként a külsőn kell túljutni...és ha az nem tetszik a másiknak ki sem derül, hogy az illető milyen belsőleg.
Szóval nálam a külső az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!