Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd komolyabbá válni kapcsolatunk, épp ezért - szüleimmel előzetesen megbeszélvén - meghívtam őt egy eseményre, ahol bemutathattam volna szüleimnek. Visszautasította.Miért? Ffi 26
3 éve vagyunk együtt, egy inkább szexen alapuló kapcsolat keretén belül.
Az utóbbi időben egészen közel kerültünk egymáshoz, úgy éreztem, ideje szintet lépni.
A visszautasítás oka az volt, miszerint a 'szíve még nem áll készen'. Nem szeretné bővebben kifejteni. Szerinte minden jó úgy, ahogy van.
Mit akarhat tőlem?
Mert ő nem érzi ugyanazt, amit te.
Vagy még egy volt szerelmet sirat, vagy nem fogtad meg annyira, hogy komolyat akarjon tőled vagy ilyesmi.
Nem akar tőled többet csak a sex kell, engedd el csak vegetálsz vele nem lesz sosem a párod.
És te fogsz jobban sérülni mikor jön neki az a pasi akit szeret is. Én így jártam, ezért mondom hogy minél hamarabb szakíts vele.
A szíve még nem áll készen: nem szeret téged, neki pont elég a szex. Nem akar jobban belebonyolódni az életedbe, a családodba, mert minek. Úgysem akar töled semmit. Ha 3 év után nem akar, akkor már nem is fog.
Hogy a kapcsolatotok kezd komolyabbá válni, azt ezek szerint csak te érzed így.
Állítólag nagyon szerelmes belém. Minden egyes nap ezt írja, mondani is szokta. Viszont felőlem, tehát napjaimről, érzéseimről csak nagyon ritkán kérdez.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de akkor miért nem szól?! Ő a Kuka kapcsolatunkban.
Kérdező, sok oka lehet a jelenségnek. Akár a saját szüleivel való (rossz) viszonya is. Egy régi faszi szüleivel megélt kellemetlenség. Reggelig folytathatnám, ha szeretitek egymást, meg fog oldódnak a dolog.
Valamiért ez a lány gyengéje, megtehetnéd, hogy cseszteted emiatt, de majd csak kiböki, mi nyomja a lelkét.
Addig is dugd meg sokszor és rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!