Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd komolyabbá válni kapcsolatunk, épp ezért - szüleimmel előzetesen megbeszélvén - meghívtam őt egy eseményre, ahol bemutathattam volna szüleimnek. Visszautasította.Miért? Ffi 26
3 éve vagyunk együtt, egy inkább szexen alapuló kapcsolat keretén belül.
Az utóbbi időben egészen közel kerültünk egymáshoz, úgy éreztem, ideje szintet lépni.
A visszautasítás oka az volt, miszerint a 'szíve még nem áll készen'. Nem szeretné bővebben kifejteni. Szerinte minden jó úgy, ahogy van.
Mit akarhat tőlem?
Miért akarnék találkozni a szexkapcsolatom családjával?
Kielégítjük egymást, de ennyi a közös kapcsolatunk semmi más.
Ő szerelemről beszél, és arról, hogy örökké velem marad. Ezek üres szavak lennének?! Ekkorákat azért csak nem hazudik..
Szüleim véleményétől egyáltalán nem fél, ezt is mondta, tudja, hogy elfogadnák őt, semmi probléma nem adódna.
A válasza arra, hogy akkor miért nem akar velük találkozni, az az, hogy 'csak úgy, ne is erőltesd.. majd eljön ennek is az ideje vmikor'.
Csalódtam benne, én felajánlom, hogy legyünk együtt szépen és normálisan, kvázi életem felét odaadnám, erre ő így reagál.
A 2év 8 hónap alatt sohasem állítottam, hogy ő egy rossz nő, egy qrva, mert tudtam, óvatos és ki akar ismerni először. Már ismer, és állítja, minden jó..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!