Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már így? Mit tennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már így? Mit tennél?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt. Nagyon jó pasi. Nem csak szerintem. Épp ez az. Megyünk az utcán bámuljak a nők kB. Persze ő úgy csinál mintha észre sem venne. De engem nagyon zavar.

Van olyan közös női ismerősünk aki csak akkor köszön nekem ha a párom is velem van. De akkor jó nagyot, jó hangosan arcába mosolyogva.

Ha pl beszélgetek valakivel és a párom is ott van ha nővel beszélünk szörnyen kedves mézes mazos, ha én vagyok csak egyedül akkor pár szóval leraz.

Szabályosan flörtölnek sokszor a párommal MELLETTEM!!!

Ti mit tennétek a helyembe?

Már mondtam ezt a páromnak is hogy zavar. Kinevetett hogy ő erről biztos nem tehet.

Már megkaptam azt is a fejemhez hogy jó akkor soha többé nem megyek veled sehova hogy engem ezek ne zavarjanak.

Nyilván nem ez a megoldás.

Persze lehet írni hogy nincs önértékelésem és azért vagyok frusztrált emiatt, én nem jövök be senkinek???

De nem a kérdésem lényege hanem jogy tényleg jogy lehet ezt kiküszöbölni?

2024. márc. 10. 17:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

#8:

Na jó... Velem is előfordult, hogy a párom az egyik ismerőssel bedzelgetett és én hülyén éreztem magam, de nem voltam féltékeny, mert tudom, hogy szeret és nem is tudtam hozzászólni, mert nem értettem a témához. Én is voltam olyan vele szemben, hogy a haverjávál nagyban beszélgettünk és nem vettem észre, hogy kimaradt belőle.

Ő is szóba hozta, hogy bután érezte magát, nem jól csináltam, nem úgy kell volna.

Viszont attól még szeretem őt ugyanúgy.

Csak a pillanat hevében történt az egész, egy hullámhosszon voltunk és ennyi.

Az ember hibázik.

Persze ha ez mindenegyes alkalommal úgy zajlik le, hogy te odébb vagy tolva akkor ne hagyd magad, végy részt a beszélgetésben, vagy szakíts.

Mást nem tudok javasolni neked.

2024. márc. 10. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyenen problémázol, a párodnak egy idő után elege lesz...
2024. márc. 10. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!