Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszákas kapcsi után idővel kiderülne hogy hiv+lettél mert egy biszex emberrel voltál, mit tennél az illetővel?
Figyelt kérdés
FEL LEHET JELENTENI?2014. nov. 25. 19:38
1/10 anonim válasza:
a biszexségének semmi köze nincs ahhoz, hogy felelőtlen voltál és nem védekeztél. a te hibád.
2/10 anonim válasza:
Te bajod. Nem figyeltél erre. Lehet, hogy az illető nem is tudott róla, hogy ő az.
17/l
3/10 anonim válasza:
Miért nem védekeztél ? Jó nagy h*lye voltál ;) ha nem volt annyi eszed akkor magadra vess.
4/10 A kérdező kommentje:
Ácsi!!!!Nem én rólam van szó,csak egy érdekesebb kérdést akartam feltenni,mert Amiket ideirnak a tinik az vicc!
2014. nov. 25. 19:43
5/10 anonim válasza:
fel lehet, de nincs jogalapod rá.
egyébként nem a biszexek terjesztik a hivet, hanem a hiv-fertőzöttek.
a biszexet meg nem feltétlenül szükséges keverni a promiszkuissal.
6/10 A kérdező kommentje:
NEM RÓLAM VAN SZÓ!!!!
2014. nov. 25. 19:43
7/10 A kérdező kommentje:
Na erröl beszélek bem is tudom milyen emberektöl lehet elkapni,azt hittem biszexek is terjesztik
2014. nov. 25. 19:46
8/10 anonim válasza:
Semmit. Értesíteném arról, hogy ő az, lehet, nem is tud róla. Továbbá röhögnék egy hatalmasat magamon, és az életen, majd megölném magam, ugyanis ez a fertőzés teljesen tönkretenne MINDENT amiért küzdöttem az életben.
9/10 anonim válasza:
Szóval a tinik kérdései esnek a vicc kategóriába? :D Akkor ez...?
10/10 anonim válasza:
8-as,
és pontosan honnan tudnád, hogy tőle kaptad el?
kérdező, az 5-ös válaszomhoz hozzáteszem, hogy a biszexség viszont valószínűleg nem véd a hiv ellen, azaz biszexek is lehetnek a hivesek közt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!