Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Konfliktuskezelési kérdés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konfliktuskezelési kérdés, ha a probléma a páromé, velem van baja, akkor nekem kell megvárnom, amíg felhozza és tud róla beszélni, amit okoztam neki vagy nekem illik inkább "faggatni" meg sűrűn elnézést kérni (többi lent)?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt. 2 napja reggel 1 órát kesett miattam a saját munkahelyéről, mert én okos, elaludtam, és ha nem vitt volna el kocsival az állomásra, akkor én 2 órát késtem volna a munkából.

Mondtam neki, hogy nem kell segítenie ha ő is elkésik, de ő mindenképpen segíteni szeretett volna.

Aztán ma reggel egy együtt töltött este meg 2 szex után el tudta mondani, hogy az a nap nem kis szívás volt neki, mivel nyilván annyival többet maradt benn, hogy végezzen a dolgokkal, amennyit késett.

Már eleve baromi rosszul éreztem magam már 2 napja, nem tudtam mit mondhatnék, hogy elszúrtam egy egész napját (és tényleg jó volt a megérzésem, tényleg rosszul élte meg).

Annyit mondtam, hogy rémesen szégyelltem magam, de sajnos arra fel kell készülni, hogy én nem vagyok egy logikus, praktikus és racionális személyiség, nem is tudom megígérni, hogy nem okozok ilyen és ehhez hasonló csalódásokat.

Ezt azèrt is kezelem én magamban nehezen, mert máskor is késtem màr munkából, volt olyan hely, ahol elfogadták hogy ilyen van, volt ahol a közlekedési indok se érdekelte őket, mert el lehetett volna indulni 30 perccel korábban is...

Eleve utalom, hogy ez egy rossz tulajdonságom es még párom is bajba kevertem ezzel. :(

2024. márc. 10. 10:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, mit problémázol ezen. Elaludtál, a párod kisegített, te megköszönöd és kész. Erről szól többek között a párkapcsolat, hogy szükség esetén segítetek egymásnak. Nyilvén te is megteszel érte dolgokat, ha kell.

Nem kell ebből 3 felvonásos drámát csinálni.

2024. márc. 10. 14:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem én hoztam fel, ő hozta fel 2 nappal később; hogy ciki volt 1 órat késnie, legközelebb ha lehet ilyet ne csináljak, szívesen segít, de nem így. Én erre megmondtam az őszintét, hogy olyan nem nagyon lesz, hogy soha semmit nem rontok el, mert alapból is olyan személyiseg vagyok, aki sokat hibázik. Én sem gondoltam, hogy 2 napig nem tudja majd elmondani hogy segített, de neki ez a kellemetlen következmeny rossz volt.
2024. márc. 10. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Megtortent, felhozta, hogy szar volt neki a dolog (raadasul akar ot is kirughattak volna), te bocsanatot kertel es ennyi. Majd leulepszik a dolog.
2024. márc. 10. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

És akkor mi történt, netán öszedőlt a világ, ha 1 órányi késésért ugyanennyivel tovább kellett maradnia a munkahelyén?

A munkaidőt ledolgozta. Persze - lehetnek munkahelyek, ahol ezt nem lehet megcsinálni, ha a többiekkel együtt kell foglalkoznod, pl. futószalag.

2024. márc. 10. 16:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Beszéltem édesapámmal, aki ugyanolyan precíz és racionális alkat, mint párom (de ő egy kicsit türelmesebb típus). Azt mondta, hogy nézzem az ő szemszögéből. Sosem késett el fontos helyekről semmi és senki miatt, eddig. Az, hogy nekem sok ilyen tapasztalatom volt és elfogadom, hogy van, hogy nem jön a menetrendszerinti busz, van hogy én magam lekésem a menetrendszerinti buszt... ő ezt nem élte meg, autóval jár, amióta jogsija van, munkába is csak így járt, megoldotta ezt jól mindig. Nem várhattam, hogy lazán kezelje az első rossz tapasztalást. Én is rosszul kezeltem eleinte a busszal járást, majd megszoktam. Apa szerint itt arról van szó, hogy meg kell szokni mindkettőnknek, hogy egy kapcsolatban előfordulnak ilyesmik a jó dolgok mellett. De ezt nem kell túlgondolni.
2024. márc. 10. 16:43
 16/21 A kérdező kommentje:
14, de ez volt a baj, hogy 1 órát csúszott az összes ügyfél, akik futószalagon jöttek egész nap. Elmesélte, hogy értsem, több embernek okozott probléma miatt volt kellemetlen ez neki is, és miért szeretné, ha nem csinálnék ilyet többet.
2024. márc. 10. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

12,

oké, értem, így nem te késtél, hanem ő. Viszont ezt önként vállalta, te nem kérted és nem is akartad. Ne emészd magad. Legközelebb hívj taxit.

2024. márc. 10. 17:02
 18/21 A kérdező kommentje:
A taxi se volt megoldható, emiatt ajanlotta fel. Össze-vissza 15 percem maradt kijutni az állomásra, ezt a taxi se tudta volna kivitelezni, csak az lett volna 10 perc amíg kiér a házhoz, emiatt segített pàrom. De igazad van, full felesleges ezen túráztatnom magam! Hiszen az is egyertelmű hogy nem direkt sodortam bajba.
2024. márc. 10. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Az azért nem "bajba sodrás", hogy aznap egy órával eltolódott a munkaideje.
2024. márc. 10. 17:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: állíts be ütemezett ébresztést minden napra (manapság már az is megadható, hogy hétvégente ne szóljon az ébresztő).

Alvással kapcsolatosan: Ha olyan nehezen kelsz fel minden nap, hogy napközben is fáradt vagy mindig, érdemes lenne alvásvizsgálat.

2024. márc. 12. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!