Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismét elbocsátottak próbaidő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismét elbocsátottak próbaidő alatt... Hogyan értethetném meg a férjemmel, hogy ha ő nem segit, akkor egy munkahelyet sem fogok tudni megtartani?

Figyelt kérdés

A szöveg ugyanaz, mint mindig. A munkámmal elégedettek, de...

Két hete kezdtem, de csak 3 napot voltam bent a maival együtt, mert betegek voltak a gyerekek. Ma behívott a főnököm, hogy sajnos nem tart igényt a munkámra.

Így soha nem fogok tudni elhelyezkedni, a férjem meg csak dühös rám, hogy miért nem sikerül semmi. Egyszerűen nem érti meg, hogy segítség nélkül nem fog menni.

2024. febr. 27. 16:25
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
11, 12 és 13 évesek.
2024. febr. 27. 18:27
 22/48 anonim ***** válasza:
66%
Be kell vonni apucit is donteshozatalba. Ha beteg a gyerek, akkor beszeljetek meg, hogy kibek kisebb kockazat otthon maradni, mert itt a kockazatot kell merlegelni. Legalabb a probaidot ki kell huzni anelkul, hogy te kiesnel a munkabol. Ehhez legyen tars.
2024. febr. 27. 18:31
 23/48 anonim ***** válasza:
41%

Próbaidő alatt a férjednek kéne otthon maradni a gyerekkel, mert különben mindig ez lesz. De hacsak nem fog eltartani, utána is felváltva kéne betegápolásin lennetek. Nekem betonbiztos helyem volt és nagy részét otthonról is tudtam csinálni, illetve rengeteget maradtam bent hajnalig, ha tudtam, hogy beteg a gyerek, előredolgoztam és előkészítettem, amit otthonról nem lehet. Állandóan kialvatlan voltam. De 15 éve ott dolgoztam, ezért nem tudtak kirakni, plusz ami fontos, soha senki nem dolgozott emiatt helyettem. Megcsináltam otthon vagy éjjel. Nyilván ehhez kellett olyan jellegű munkakör. Cserébe olyan felettesem volt, aki pokollá tette az életem és rendszeresen 60-70 órákat dolgoztam hetente, mert kötetlen munkaidőm volt

(soha többet!). Nem tudtam felmondani, mert a gyerek beteges volt, millió vitamin ellenére is. Tudtam, hogy nem húznám ki új helyen a próbaidőt se.

Később mégis fel tudtam mondani, de az új helyen nagyon ügyeltem rá, hogy az első hónapokban a férjem legyen otthon a gyerekkel. Egyszer mégis én voltam, de nekem szerencsém volt, a főnököt ismertem korábbról és mivel otthonról is számíthatott rám, nem volt gond. Mindig nagyon ügyelek rá, hogy helyettem ne kelljen senkinek dolgoznia. Változatlanul ha kell, akkor éjszakázok, de nem helyettesít senki. Persze mert megint olyan a munkakör, hogy megoldható. Az is nagy segítség, hogy a férjem munkahelye a covid óta részben home office-ra váltott. Így max.1-2 nap vagyunk itthon felváltva, ha beteg a gyerek.

Azt sajnos meg kellett szoknia kicsi kora óta, hogy hiába beteg, minimálisan foglalkozok vele home off-ban. Megszokta szegényke. Biztos, hogy sokat ártottam ezzel a lelkének, de ha éhen halunk vagy nem tudjuk fizetni a rezsit, az se lett volna túl egészséges.

Ahhoz ragaszkodom, ha annyira lázas, nyűgös, akkor nem veszek telefont, nem érdekel semmi. Sajnos volt olyan feladatköröm, óriási anyagi felelősséggel, amikor nem tehettem meg, hogy ne dolgozzak, hiába volt nagyon lázas, de olyankor is úgy próbáltam időzíteni, hogy arra a pár órára, amikor hatott a lázcsillapító.

Sokszor gondoltam rá, ha tudom előre, nem biztos, hogy mertem volna gyereket vállalni. Szerencsére nem tudtam.

Ez van 6 éve, amióta közösségbe jár.

Egyébként a Fundamenta nagyon családbarát munkahely, nézz szét az állásajánlataik közt, ha sikerül bejutnod, van sok lehetőség a home off-ra. Amikor én érdeklődtem, 3 hét home off, 1 hét bejárás arány volt. Nekem nem sikerült bejutni, elszúrtam a felvételi feladatot, de amúgy ha kicsit több önbizalmam lenne, nem szúrom el, de hát így alakult.

2024. febr. 27. 18:38
 24/48 anonim ***** válasza:
13: Őneki nincs dolga? Mért nem hozzá viszed akkor a beteg gyereket?...
2024. febr. 27. 18:48
 25/48 anonim ***** válasza:
51%
23: Ennyi idős gyerekeket nem hagyod otthon egyedül?... :-O Pedig a nagymama is meglátogatja őket!
2024. febr. 27. 18:49
 26/48 anonim ***** válasza:
57%

Nem azért de egy 11-13 évesre már nem kell felügyelni annyira,hogy ne tudj mellette HO-ban dolgozni.

Az enyém 9, de 4éves kora óta egyedül vagyok vele, simán elvan, míg én dolgozom mellette. Adok neki enni, inni, gyógyszert, és elfoglalja magát.

Mindegy. Nálatok 1 út van. Kibekkelitek a próbaidőt apukával, éa ennyi. Eleve ekkora gyerekek mitől betegek a hónap 90% ban?

27/48 anonim ***** válasza:
63%

Nekem volt olyan kolléganőm aki folyton szemétkedett, hogy bezzeg az ő gyereke nem volt soha beteg.

Persze messziről jött ember azt mond amit akar….

Az meg a másik hogy 30 éve nem voltak ilyen vírusok mint most.

Én évente 3 szor voltam beteg. Pedig nem volt ilyen olyan ficem facom vitamin, és ha lett volna sem kaptam volna .

El kell fogadni hogy most ez van, adjuk a vitaminokat de ezekkel a betegségekkel nem bírunk el.

Nekem is hoz a lányom minden influenzát, náthát , lázat ami csak létezik.

40 fokos lázzal vittem be a sürgősségire mert semmi nem vitte lejjebb a lázát.

Lehet a gyereket sportoltatni hogy erősebb legyen a szervezete, de nem tudom 3 gyereket hova hordanak a szülők. Minden édesanyának nehéz akinek nincs nagyszülő..

28/48 anonim ***** válasza:
63%

"ha valamelyikük itthon van, akkor ugyanúgy rá/rájuk kell felügyelni"

Egy fekvőbetegre mit kell felügyelni?

2024. febr. 27. 18:53
 29/48 anonim ***** válasza:
37%
29: Náluk van nagyszülő, ki ráér!!!
2024. febr. 27. 18:54
 30/48 anonim ***** válasza:
71%
30-as, na ha egy gyerek fekvőbeteg, őt tényleg felügyelni kell. Elhiheted, ha egy beteg gyereket ágyban tudsz tartani, akkor nagy a baj, legalábbis akkor tényleg figyelni kell rá folyamatosan. A gyerekek nem maradnak ágyban, ha betegek, kivéve ha már egy hajszál választ el a kórháztól.
2024. febr. 27. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!