Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét elbocsátottak próbaidő alatt... Hogyan értethetném meg a férjemmel, hogy ha ő nem segit, akkor egy munkahelyet sem fogok tudni megtartani?
A szöveg ugyanaz, mint mindig. A munkámmal elégedettek, de...
Két hete kezdtem, de csak 3 napot voltam bent a maival együtt, mert betegek voltak a gyerekek. Ma behívott a főnököm, hogy sajnos nem tart igényt a munkámra.
Így soha nem fogok tudni elhelyezkedni, a férjem meg csak dühös rám, hogy miért nem sikerül semmi. Egyszerűen nem érti meg, hogy segítség nélkül nem fog menni.
Mekkorák a gyerekek. Sajnos a bölcsi /ovi időszak ez ilyen. Nekünk kb ovoban nagycsoporttól lett jobb. Addig sajnos gyakran voltak betegek bármilyen vitamint adtam nekik.
Sajnos ez segítség nélkül nem fog menni ha férjed értelmes akkor ezt fel fogja tudni fogni. Ha nem segít akkor nem lesz munkahelyed és neki kell eltartartani a családot. Mutasd meg neki az itteni válaszokat hátha.
A gyerekeket 2 keresetre vállaltuk, ez ment is amig kicsik voltak, de mostanra már nem, ezért is vagyok a két kisebbel GYOD-on. Ez a pénz viszont az alap fejleszteseiket is csak alig-alig fedezi.
Igen, kifogások vannak, ha ezeket kifogásnak tartod. Nem minden ember élete alakul olyan egyszerűen, mint az átlagé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!