Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismét elbocsátottak próbaidő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismét elbocsátottak próbaidő alatt... Hogyan értethetném meg a férjemmel, hogy ha ő nem segit, akkor egy munkahelyet sem fogok tudni megtartani?

Figyelt kérdés

A szöveg ugyanaz, mint mindig. A munkámmal elégedettek, de...

Két hete kezdtem, de csak 3 napot voltam bent a maival együtt, mert betegek voltak a gyerekek. Ma behívott a főnököm, hogy sajnos nem tart igényt a munkámra.

Így soha nem fogok tudni elhelyezkedni, a férjem meg csak dühös rám, hogy miért nem sikerül semmi. Egyszerűen nem érti meg, hogy segítség nélkül nem fog menni.

2024. febr. 27. 16:25
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik tanfolyamot is most kezdtem el, ezt fogom csinálni beugrósként amíg nincs meg a másik vizsga.
2024. febr. 27. 17:23
 12/48 anonim ***** válasza:
96%
Home office munkát kellene keresned. Mi a végzettséged?
2024. febr. 27. 17:37
 13/48 A kérdező kommentje:
HO-ba ugyanúgy nem tudnám csinálni, ha betegek, mert ha valamelyikük itthon van, akkor ugyanúgy rá/rájuk kell felügyelni, ráadasnak anyósom is folyton ott ülne a nyakamon.
2024. febr. 27. 17:45
 14/48 anonim ***** válasza:
74%
A próbaidőt kéne mindenképp végignyomni. Ha kell, bébiszitter ahogy javasolták. Próbaidő után azért már ténylegesen védenek a munkajogi szabályok. De abban a 3 hónapban indoklás nélkül mondhatnak fel. Tehát ha azt a 3 hónapot megnyomod, már stabil a helyzeted. Viszont addig ne hiányozz és ezt kéne megoldani
2024. febr. 27. 17:57
 15/48 anonim ***** válasza:
83%
Azért vagy lepontozva általam, mert nem nézheted olyan hülyének a másikat, hogy nem jutott eszébe a home office.
2024. febr. 27. 18:07
 16/48 anonim ***** válasza:
69%
Miért haragszik rád a férjed? Főleg, ha ő nem marad otthon a gyerekekkel?
2024. febr. 27. 18:08
 17/48 ildibrexy ***** válasza:
71%

Mekkorák a gyerekek. Sajnos a bölcsi /ovi időszak ez ilyen. Nekünk kb ovoban nagycsoporttól lett jobb. Addig sajnos gyakran voltak betegek bármilyen vitamint adtam nekik.

Sajnos ez segítség nélkül nem fog menni ha férjed értelmes akkor ezt fel fogja tudni fogni. Ha nem segít akkor nem lesz munkahelyed és neki kell eltartartani a családot. Mutasd meg neki az itteni válaszokat hátha.

2024. febr. 27. 18:09
 18/48 anonim ***** válasza:
89%
#3 Úgy bírom ezt a bezzegelést, nekem 2 gyerekem van, az egyik viszonylag gyakrabban beteg, a másik mint a vas, évekig semmi baja. Pedig mi is figyelünk mindkettejük vitaminbevitelére. Neked egy alapból erősebb immunrendszerű gyereket dobott a gép, önmagában ettől még nem vagy szuperanya.
2024. febr. 27. 18:15
 19/48 anonim ***** válasza:
30%
Szóval kifogások vannak. Értem. Minek keklett bevállalni a gyereket ha nem bírjátok anyagilag? Az ilyen felelőtlen embereket én nem tudom sajnálni.
2024. febr. 27. 18:16
 20/48 A kérdező kommentje:

A gyerekeket 2 keresetre vállaltuk, ez ment is amig kicsik voltak, de mostanra már nem, ezért is vagyok a két kisebbel GYOD-on. Ez a pénz viszont az alap fejleszteseiket is csak alig-alig fedezi.

Igen, kifogások vannak, ha ezeket kifogásnak tartod. Nem minden ember élete alakul olyan egyszerűen, mint az átlagé.

2024. febr. 27. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!