Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet a "próbaidő" a kapcsolat elején?
én is ezt csináltam.
mondjuk nem a korkülönbség miatt, hanem mert nem voltam benne biztos, hogy készen állok egy új kapcsolatra (előtte nem sokkal b*sztak át, meg.. zűrös dolgok voltak akkor)
1 hónapig 'nem hivatalosan'(ahogy te mondtad) jártunk, aztán beleszerettem és 'hivatalos' lett :D több mint fél éve vagyunk együtt
Mindenki azt csinálja, hogy ha néhány hét (vagy akármennyi idő) után nem működik a kapcsolata, akkor szétmennek. De ezt előre kikötni, meg titkolózni a barátok előtt?
Miért van olyan érzésem, hogy egyáltalán nem is szereted a fiút, csak kéne valaki, hogy járjatok, meg ki lehessen írni, hogy van pasid?
.... és mi lenne, ha... ilyen bonyolítás helyett csak ismerkednétek még pár hétig teljesen kötetlenül, elkötelezettség nélkül, aztán ha jól érzitek magatokat együtt, erősödik köztetek a vonzalom, elkezd kialakulni a szerelem, na, akkor összejönnétek?
Lehet, hogy én vagyok a maradi, de nekem ez valahogy értelmesebb megoldásnak tűnik, mint a próbaidős kapcsolat.
Szerintem jo. Nem csak fekete es feher letezik. Szurke is van temerdek arnyalattal.
Nem kell egybol hazasodni es nem kell egybol vele jarni, ha nem akarsz.
En jo otletnek tartom. Ismerkedjetek, aztan ha ugy hozza az elet tovabbmentek egyutt vagy kulon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!