Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet 1 hónapos kapcsolat "alkalméra"?
arra gondoltam, ha találkozunk elviszem a népligeti parkba, és egy csendesebb helyre elvezetem. ahol 2 héttel ezelött gondolkoztam rajta, és rájöttem, hogy szeretem. Na szóval oda elviszem, és ott megmondom neki hogy "azért hoztalak ide, mert el szeretnék valamit mondani. Ez az a hely, ahol rájöttem, hogy szeretlek és komolyan gondolom veled.." majd megölelem és megcsókolnám.
Jó ötlet? Vagy találjak ki mást?:S nagyon nagyon szerelmes vagyok bele.. és valamit még adjak mellé, vagy ez elég?
igen most vettem észre:D
amúgy lány vagyok, nem tudom mit szólna a virághoz a fiú :D:D
Mikor mi voltunk a párommal 1 hónaposak, nem vettem neki semmi, de ő igen. Egy helyes kis kulcstartót, ami az akkori életformánkra jellemző volt. Azóta is megvan, jó ránézni, még ha kopott is. 12 éve vagyunk együtt és van egy 1 éves fiunk.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!