Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó ötlet 1 hónapos kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet 1 hónapos kapcsolat "alkalméra"?

Figyelt kérdés

arra gondoltam, ha találkozunk elviszem a népligeti parkba, és egy csendesebb helyre elvezetem. ahol 2 héttel ezelött gondolkoztam rajta, és rájöttem, hogy szeretem. Na szóval oda elviszem, és ott megmondom neki hogy "azért hoztalak ide, mert el szeretnék valamit mondani. Ez az a hely, ahol rájöttem, hogy szeretlek és komolyan gondolom veled.." majd megölelem és megcsókolnám.

Jó ötlet? Vagy találjak ki mást?:S nagyon nagyon szerelmes vagyok bele.. és valamit még adjak mellé, vagy ez elég?

2011. márc. 5. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
először is alkalmára :) és am szerintem cuki nagyon de vigyél neki még egy virágot
2011. márc. 5. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nem értem a kérdést... most 1hónapja van közettek"valami" vagy 1hónapig akarsz majd tőle valamit??
2011. márc. 5. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:

igen most vettem észre:D

amúgy lány vagyok, nem tudom mit szólna a virághoz a fiú :D:D

2011. márc. 5. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:
1hónapja vagyunk együtt.
2011. márc. 5. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne vigyél semmit, ez neki bőven elég szerintem, ha megmondod neki ezt. Legalábbis nekem. :) 1 hónap az nem olyan sok idő még azét, hogy egyből ajándék. Vagy valami apró cuccot nézz neki ajándékboltban, vagy játékboltban. De ne ess túlzásba, de mondom, ha ezt így elmondod neki, szerintem bőven elég.
2011. márc. 5. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
ja h lány vagy... akkor meg elég ez bőven :D
2011. márc. 5. 22:16
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :D kicsit izgulok, hogy mit fog szólni :D
2011. márc. 5. 22:28
 8/8 anonim válasza:

Mikor mi voltunk a párommal 1 hónaposak, nem vettem neki semmi, de ő igen. Egy helyes kis kulcstartót, ami az akkori életformánkra jellemző volt. Azóta is megvan, jó ránézni, még ha kopott is. 12 éve vagyunk együtt és van egy 1 éves fiunk.

28/L

2011. márc. 6. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!