Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire haragudnátok a párotokra, ha egy új, sokkal jobban fizető állása lenne, de a próbaidő miatt július-szeptember nem tudnátok elmenni nyaralni, max októberben?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 17:33
1/15 anonim válasza:
Mit kell ezen haragudni? Nem a dedóban vagyunk.
2/15 anonim válasza:
Semennyire. Amúgy próbaidőre is jár szabadság, lehet hosszú hétvégéket is szervezni.
3/15 anonim válasza:
Semennyire. Elkerülhetetlenek olyan élethelyzetek, hogy nemigen van lehetőség nyári lazításra (nekünk a tavalyi szabink pl. költözés miatt ment el). Csináltok valamit a hétvégéken illetve októberben, a nyaralást meg szépen bepótoljátok jövőre.
4/15 anonim válasza:
Semennyire, legalább nem a kánikulában megyünk (nem bírom túl jól a meleget) és mivel utószezon lesz, még pénzt is spórolunk.
5/15 anonim válasza:
Nem akadnék fenn rajta. Dolgozni úgy általánosságban kell, pont így jött ki az időzítés, a nyaralás megtörténik, csak máskor, ez így nem akkora béka, amit ne tudnék lenyelni. A kánikulahiányt pedig én is élvezném. Ha pedig valami tengerparti helyre akartunk volna menni, és akkor már hideg lesz, max. jövőre újra célba vesszük. :)
6/15 anonim válasza:
Semennyire. Amúgy is inkább tavasszal meg ősszel szoktam utazásokra menni, ha lehet - inkább a városnézős dolgokat preferálom, mint a tengerparti úszós-napozósakat, azok meg kellemesebb élményt nyújtanak tavaszias-őszies időben, mint gatyarohasztó melegben.
7/15 anonim válasza:
Akkor már én is kiegészítem azzal, hogy nekem a jó nyári meleget bizony semmilyen októberi üdülés nem pótolja, de én is elfogadnám. (#3-as vagyok)
8/15 anonim válasza:
Nem jelentene gondot, örülnék, hogy eljutunk odáig...
9/15 anonim válasza:
Milyen hely az ahol próbaidő alatt egy-két hétre se engednek el, ráadásul nyáron? Amikor az egész cég szabin van? Jónak nem nevezném, az biztos!
De éljétek csak a rabszolgaéletet serényen, gondolom a párodnak sincs szája, hogy felszólaljon ez ellen a nyilvánvaló szivatás ellen.....
Max a vendéglátóiparban tudok elképzelni ilyesmit, ott tény h nyáron nincs szabadság, de ahol a többiek elmehetnek nyaralni, az új kolléga meg nem, az nettó pofátlanság a vezetőség részéről
Ilyennek nem hogy nem dolgoznám de elvenném tőle a pénzét és bezáratnám a céget. Minimum.
10/15 anonim válasza:
Nem haragudnék, pláne ha nem szerveztünk még le semmit, csak beszéltünk róla, hogy el kéne menni valahova. Ha meg már le lenne foglalva egy út, elmennék egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!