Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire haragudnátok a párotokra, ha egy új, sokkal jobban fizető állása lenne, de a próbaidő miatt július-szeptember nem tudnátok elmenni nyaralni, max októberben?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb cégnél nem veszik véresen komolyan ezt a próbaidő alatt nincs szabadság dolgot. Nem kell becsicskulni ennyire. Ha az kerül a kamu szerződésbe h nem vehet levegőt a párod, akkor nem tényleg vesz levegőt v mivan?
2022. máj. 23. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, engem a három hónap próbaidő alatt 1 napos előre tervezett szakorvosi vizsgálatra sem akartak elengedni szabira:((

Na mindegy, nem ez volt a kérdés, kérdező, én egyáltalán nem haragudnék, sőt, szívesebben is mennék októberben nyaralni. Akkor már nincs tömeg, nem érnek egymásba az emberek, nincs kánikula. Jövőre meg majd mentek nyáron.

2022. máj. 23. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ez azért a cégről is sokat elmond, ha ennyire nem rugalmas. Oké hogy jól fizet, de mi lesz később? Ha mondjuk jön a gyerek, akkor onnantól nem mondhatják h nem mehetsz el szabira. Ha beteg a gyerek akkor szabira mész és kész. Ha a cég nem elég rugalmas, ilyenkor kénytelen minden kisgyerekest kirúgni, és csődbemenni
2022. máj. 23. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha Októberben mentek nyaralni? Összedől a világ? Ugye, hogy nem! Eleve az elmúlt 2 évben alig lehetett nyaralni menni a Covid miatt.

Jobb fizetéssel meg amúgy is nagyobb nyaralást lehet szervezni.

Menjetek valami mediterrán helyre, ott még októberben is lehet fürdeni a tengerben.

2022. máj. 24. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindenkinek itt nagy evidencia hogy a szervilis irodairabszolga-jobbágy akkor megy nyaralni, amikor a főnöke is úgy kívánja.

Az meg se fordul a fejükben, hogy a barátnője esetleg tanár aki nyáron mehet nyaralni, és pont.

Én azért csak azt mondanám hogy a párodnak van szája, beszélje meg az interjú során hogy neki 1-2 hétre el kell majd mennie szabira, mert már

tavaly lefoglalt egy szállást és nem lehet visszamondani.

Vagy az XY rokonának lesz esküvője USÁban és oda menni kell.

Én amúgy ezt bejátszottam már minden új munkahelyemen, próbaidő alatt. A lényeg h már a szerződéskötés előtt jelezd.

2022. máj. 24. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!