Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők, hogy autóval menjek értük?
Figyelt kérdés
A jelenlegi párommal két hete ismerjük egymást, azóta minden találkozó előtt elmegyek érte és a végén haza is viszem. Ez kb 80km oda-vissza/alkalom. Szeretek vezetni, imádom az autómat, de azért ez akkor is sokba van, főleg, hogy a nő szeret autókázni, szerinte az egy jó program. Ma is találkozunk és kérdezte, hogy mikorra megyek érte. Mondtam, hogy nem tudok odaérni a megbeszélt időpontra, mert a szüleimhez megyek előtte, úgyhogy eljöhetne ő vonattal és felvenném, amikor leszáll. Azt hozzáteszem, hogy neki nem egy nagy összeg a vonatjegy, mert 26 év alatti. A múltkor pont mesélte, hogy milyen olcsó vonattal közlekednie. Ennek ellenére azt írta, hogy neki az se baj, ha később megyek érte, amikor végeztem. Válaszoltam rá, hogy az túl késő lenne már, egyszerűbb, ha vonatra ülsz, és megspórolunk vele több mint egy órát. Szerencsére nem erőltette tovább a dolgot belenyugodott, de azt még hozzátette, hogy reméli, haza nem vonattal kell mennie.2024. febr. 25. 09:57
11/16 anonim válasza:
Vicces, hogy szerinted a plázacica külsővel jár az, hogy valaki ilyen. Nem, rosszul választasz. Ennyi.
12/16 anonim válasza:
#11 nincs ebben semmi rossz. A kérdezőnek van autója, ő a férfi, de ő várja el, hogy szíve választottja odavonatozzon hozzá, mert ő lemondta a megbeszélt időpontot…értem én, hogy egyenlőség meg minden, de illik a nőt nőként kezelni. Ahogy te elvárod, hogy téged férfiként kezeljenek, kérdező. Mert elvárod, mindenki elvárja.
13/16 anonim válasza:
Hmm...nem tudom. Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy valakivel csak azért legyek, hogy autókáztasson. Amúgy meg a hátam közepére sem kívánom az illetőt. De a kocsijába meg jó beülni. Oké, van sokféle nő, de ha neked ez a véleményed róla, akkor nem kell erőltetni tovább a vele való kapcsolatot. Vagy húzd meg jobban a határaid. A reakciója fogja megmutatni, hogy valójában mit akar tőled. Ez a 1x mondtad neki ės nem tetszett neki, aztán meg csak tovább furikázod, nem vall éppen az elveid melletti kiállásra. Ennyire ne akarj görcsösen pinát, ha valami nem felel meg számodra.
14/16 anonim válasza:
12, én nem akarom, hogy máshogy kezeljenek, mert nő vagyok. Taxiba tudok ülni, pláne 2 hét után.
De az nem tetszik, amikor valaki adott típust szedi fel folyamat, de mossa kezeit.
15/16 anonim válasza:
Ennyra fiatal ez a kapcsolat még,hogy jogosan várnád el,hogy ő is szálljon be az utazási költségekbe. Máskor mindig azt írják itt,hogy fele fele arányban illik fizetni. Mostmeg ha d.gni akarsz,akkor menj érte. Örülök,hogy tetszik neki az autókázás,de valahogy magyarázd el neki,hogy ez az út nem két fillér.
16/16 anonim válasza:
Nem muszáj kocsival érte menned, de szerintem könnyen találna másik srácot aki szívesen megy érte.
Én is csípem az udvarias férfiakat.
Meg is lepődök sokszor, hogy van egy szomszédunk aki taxis, egész nap a fűszálakat igazgatja a kertjükben , meg nem létező foltokat simogat le az autójáról, de a felesége minden reggel hajnali 5-kor ott áll a buszmegállóban.
Nekem az ilyen férfiatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!