Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak is kérhetik türelemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak is kérhetik türelemre a nőket a szex-el? Meg ők is visszautasíthatják a szex-et anélkül, hogy utána nyominak tartsék őket?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mindig a nők írják, hogy nekik több időre van szükségük, de mi van akkor ha én mint férfi mondom azt, hogy én még várni szeretnék vele és nem akarok egy hét ismertség után egy majdnem vadidegenennel lefeküdni?

Nekem fontos az, hogy legyenek mély érzéseim iránta és szerelmes is legyek, mert úgy sokkal jobb. Akkor a nőnek kell megértőnek és kitartónak lennie, ha ő hamarabb vágyna már rá? Vagy egy ilyen férfi egy töketlen és mindenképpen nekem egyből rá kellene másznom amikor én még nem is tartok ott érzelmileg.

Meg olyan nővel kéne csinálnom, aki rámnyomul, de nekem nem is tetszik, de ha nem teszem akkor nem is vagyok férfi? Többször előfordult velem ilyen eset.

Például egyszer borozni hívott egy nő, majd miután én pár pohár és több óra beszélgetés után elköszöntem és hazamentem, másnap azt mondta rám, hogy egy gyerek vagyok és nem férfi. Nem értettem a dolgot, mert miért kéne azért mindenképpen rámásznom egy nőre mert férfi vagyok.

Vagy egyszer még főiskolás koromban egy albérletben laktam egy másik diáklánnyál. Nem is igazán tetszett, meg barátok sem voltunk. Egyik este meztelenül átjött a szobámba és bebújt mellém az ágyba. Én meg fogtam magam és elfordultam a másik oldalamra és ignoráltam. Másnap én voltam a töketlen.

2024. febr. 24. 14:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz amit akarsz, nem kell semmire sem kényszerítened magad, azt viszont nem fogod tudni megjósolni, hogy a másik mit reagál erre.

Lehet hogy valaki nyominak tart majd ezért, lehet hogy nem, viszont legyél a saját döntéseid és életed ura.

2024. febr. 24. 16:47
 22/30 anonim ***** válasza:

#20:

"Nekem fontos az, hogy legyenek mély érzéseim iránta és szerelmes is legyek, mert úgy sokkal jobb."

Nem hiszem, hogy a meret a problema. Inkabb ugymond bosszut all a nokon, mert megkapta mar milyen perverz diszno, hogy mindjárt szexelni akar. Ugy tunik volt resze olyan szexben amely nem a szerelemrol szolt, van hasonlítani valo alapja. Esetleg nem mer probalkozni nehogy perverz diszno legyen, vagy a ket eset miatt nincs onbizalma. Legutolso verzio, hogy demiszexualis.

2024. febr. 24. 16:54
 23/30 anonim ***** válasza:

Én az "átlagost" szeretem.

Deviánsnak tartom azt, aki az első randin szexelni akar, de azt is, aki egy hónapig vagy még tovább nem.

A normálistól kicsit eltérni oké, de én nem várnék 5-6 hétig, hogy aztán kiderüljön, nem illünk össze.

2024. febr. 24. 17:41
 24/30 A kérdező kommentje:

16:54

"Nem hiszem, hogy a meret a problema. Inkabb ugymond bosszut all a nokon, mert megkapta mar milyen perverz diszno, hogy mindjárt szexelni akar. Ugy tunik volt resze olyan szexben amely nem a szerelemrol szolt, van hasonlítani valo alapja. Esetleg nem mer probalkozni nehogy perverz diszno legyen, vagy a ket eset miatt nincs onbizalma. Legutolso verzio, hogy demiszexualis."

Semmi bajom, kívánom már én is a szex-et, csak azért szeretem húzni, hogy amikor megtörténik, ott ne csak vonzalom legyen, hanem már legyenek érzéseim is a másik iránt. Mert az érzelmesebb bújósabb szexet szeretem. Ezért van az egész. Miért ne lehet ilyen egy férfi? Nem azért panaszkodnak egyes nők sokszor, hogy csak azt akarja? Akkor miért baj, ha van olyan férfi aki ilyen mint én? Most akkor egy férfi mindig csak rossz lehet? Vagy egy perverz kétbites aki csak dugni akar, vagy egy nyomi töketlen. Tökmindegy mit csinálsz férfiként mindig csak rossz lehetsz?

2024. febr. 24. 17:46
 25/30 A kérdező kommentje:

17:41

"Én az "átlagost" szeretem.

Deviánsnak tartom azt, aki az első randin szexelni akar, de azt is, aki egy hónapig vagy még tovább nem.

A normálistól kicsit eltérni oké, de én nem várnék 5-6 hétig, hogy aztán kiderüljön, nem illünk össze."

Ezzel teljesen egyetértek. Hasonlóan látom én is. Én se hónapokig várnék, de azért egy 3-4 hét rendszeres randizgatásokkal és beszélgetésekkel az a minimum. Aztán néhány nőnek ez sok, mert ő már előbb vágyna rá, na de ilyenkor miért nem várnak a férfire a nők, miért csak náluk normális és természetes, ha a nő váratja meg a férfit?

2024. febr. 24. 17:51
 26/30 anonim ***** válasza:
61%

#22 vagyok

Engem nem zavar, barcsak tobb lenne olyan ferfi, mint te.

De akkor is mint irtam ki kene mutatni, hogy a vonzalom mukodik kolcsonosen. Nem kell rogvest szexelni, de fejezd ki, hogy vevo vagy ra maskepp.

Osszebujni lehet szex nelkul is, ugyanugy lehet mogotte tobb mint vonzalom, viszont akkor se kene varatni a masikat honapokig felnott ferfikent. Most tenyleg mi lenne abbol, hogy szereted es a szex megse lenne jo? Gondolkodj mar egy kicsit. Tegyuk fel kicsinalod magatokat olyan ket honapig es megse leszel "szerelmes" vagy az leszel, de nala elmulik az erzes. Illetve gondolj abba bele, hogy minden klappol, de elsulsz es nem ad neked tobb eselyt/ad, de megse jo.

Fontos, hogy szex teren is megismerjetek egymast. Egyebkent szerelemrol nem beszelhetunk par honap eltelvetel. Az kesobb aktualis igazsag szerint es a szex meginkabb ad ra okot, mert az intimitas egy resze. Ki lehet jelenteni, hogy szex altal nemcsak a test er ossze hanem a lelek is. Ertem en mire gondolsz, de ne hidd, hogy kizarolag az ismerkedes a garancia a szerelemre.

2024. febr. 24. 18:12
 27/30 anonim ***** válasza:
26%
Ahh, kiirom itt a belem, erre bevagod, hogy 3-4 het szex nelkul. 3-4 het utan hogyan leszel szerelmes szex nelkul, vagy utan? Kalamajkat okozol foloslegesen. Ismerkedj őszintén es ha nem erti meg a no az az o szemelyes problemaja. Mindenesetre te nem tudom honnan jottel, nagyon eretlennek tunsz. Nah de sok sikert!
2024. febr. 24. 18:16
 28/30 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Én azt látom a téma kapcsán, hogy nagyon elterjedt az a nézet, hogy a normális férfi szexközpontúan gondolkodik (és sajnos nagyon sokan kiválóan meg is felelnek a szetereotípiának), és emiatt sokkal kevésbé veszik komolyan a férfiakra gyakorolt nyomást, a férfiak zaklatását, meg emiatt fordulhat elő az is, hogy ha van egy férfi, aki nem szexközpontú, az minimum gyanús. Pedig a nyomásgyakorlás az nyomásgyakorlás, nemtől függetlenül, és ha éppen a férfi akar "kevesebbet" a szexben, azt is ugyanúgy tiszteletben kell tartani.

Azt tudom javasolni, hogy mindenképp olyan embert keress magad mellé, aki nem éli meg áldozatnak, hogy te várni szeretnél. Egy hónap azért nem olyan lehetetlen idő, szerintem, ha valaki komolyan gondolja veled, és látszik, hogy egyébként a kapcsolat is halad valamerre, és életképesnek néz ki, akkor ez nem kellene, hogy mindennek véget vessen.

2024. febr. 24. 21:54
 29/30 anonim ***** válasza:

27# tökéletesen összefoglalta.

Szánalom, hogy mindenki lepontozta.

Sok szerencsét ahhoz, hogy valakibe szerelmes legyél a két szép szeméért meg a Jockey tv nézése közbeni intim összebújkálás közben!

Kérlek ne idézd be az egész hozzászólásomat időbélyeggel, mert a kérdésedre már kaptál válaszokat, ami egyértelmüen nem tetszett.

Hajrá!

2024. febr. 25. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
61%
Ez teljesen normális, hogy különbözőképpen állunk a szexhez ismerkedéskor. Mindenkinek joga van kérni időt, és a másik félnek is joga van arrébbállni, ha az ő szexualitáshoz való hozzáállásába egy hosszabb várakozás nem fér bele. Normális esetben nem fognak nemtől függetlenül lenyomizni meg lehülyézni azért, mert nem akarsz egy hét után dugni. Ha meg ezt visszahallod, az az illető egy gyökér, és örülhetsz, hogy kivitte a szemét saját magát.
2024. febr. 28. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!