Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak is kérhetik türelemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak is kérhetik türelemre a nőket a szex-el? Meg ők is visszautasíthatják a szex-et anélkül, hogy utána nyominak tartsék őket?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mindig a nők írják, hogy nekik több időre van szükségük, de mi van akkor ha én mint férfi mondom azt, hogy én még várni szeretnék vele és nem akarok egy hét ismertség után egy majdnem vadidegenennel lefeküdni?

Nekem fontos az, hogy legyenek mély érzéseim iránta és szerelmes is legyek, mert úgy sokkal jobb. Akkor a nőnek kell megértőnek és kitartónak lennie, ha ő hamarabb vágyna már rá? Vagy egy ilyen férfi egy töketlen és mindenképpen nekem egyből rá kellene másznom amikor én még nem is tartok ott érzelmileg.

Meg olyan nővel kéne csinálnom, aki rámnyomul, de nekem nem is tetszik, de ha nem teszem akkor nem is vagyok férfi? Többször előfordult velem ilyen eset.

Például egyszer borozni hívott egy nő, majd miután én pár pohár és több óra beszélgetés után elköszöntem és hazamentem, másnap azt mondta rám, hogy egy gyerek vagyok és nem férfi. Nem értettem a dolgot, mert miért kéne azért mindenképpen rámásznom egy nőre mert férfi vagyok.

Vagy egyszer még főiskolás koromban egy albérletben laktam egy másik diáklánnyál. Nem is igazán tetszett, meg barátok sem voltunk. Egyik este meztelenül átjött a szobámba és bebújt mellém az ágyba. Én meg fogtam magam és elfordultam a másik oldalamra és ignoráltam. Másnap én voltam a töketlen.

2024. febr. 24. 14:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10-ugyanez
2024. febr. 24. 15:58
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is töketlennek gondolnálak ha több hétig nem akarnál dugni, nagy valószínűséggel nem is állnék többet szóba veled.
2024. febr. 24. 16:12
 13/30 anonim ***** válasza:

Azert ha olyan no nyomul rad, aki nem tetszik neked, nem is voltal vele randin az nem a te hibad. Az pedig gaz, hogy a lakotars szo nelkul meztelenul befekudt melled. Ha ferfi csinal ilyesmit akkor azonnal beteg, eroszakoskodo allat es feljelentest kap.

Szerintem az elejen tudatni kellene, hogy nem sietsz es ha nem erti meg az az o baja, attol meg nem vagy toketlen hanem o ertetlen.

Na meg ja azert ennek-annak kellene tortennie ha mar szex nincs. 1 het utan a legtobb no amugyse fekudne le veled.

De nem tetszik az a resz miszerint neked tobb ido kell az erzelmekhez.

A vonzalom altalaban azonnal jelen van, nem kell ra varni.

Biztos, hogy megfelelo nokkel randizgatsz, egyaltalan ismerkedsz, vagy a ket eset elvette a kedved, nem mersz?

Esetleg nem vagy demiszexualis?

2024. febr. 24. 16:24
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Inkább búza
2024. febr. 24. 16:28
 15/30 A kérdező kommentje:

16:12

"12/12 anonim ***** válasza:

Én is töketlennek gondolnálak ha több hétig nem akarnál dugni, nagy valószínűséggel nem is állnék többet szóba veled."

Akkor a nők akik ugyanezt csinálják, és ez a nők többségére jellemző, akkor ők mik? Ők is megváratják sokszor a férfiakat. Miért evidens, hogy egy férfi állandóan szex-ni akar?

Sokszor szidják a férfiakat hogy mekkora disznók, meg perverzek, hogy nekik mindegy hogy ki az, meg szinte minden nővel egyből ágyba bújnának. Aztán itt van egy férfi, aki nem ilyen, akkor ő meg töketlen.

De akkor hogyan lehet jó egy férfi ebből a szempontból nézve, mert akkor amit elmondtál az alapján csak egy perverz disznó lehet vagy egy töketlen?

2024. febr. 24. 16:28
 16/30 A kérdező kommentje:

16:24

"De nem tetszik az a resz miszerint neked tobb ido kell az erzelmekhez.A vonzalom altalaban azonnal jelen van, nem kell ra varni."

Akkor a nők miért váratják sokszor a férfiakat? Akkor azok a nők miért ismerkednek azzal a férfival ha nincs egyből vonzalom?

2024. febr. 24. 16:33
 17/30 anonim ***** válasza:

Haver, "mi lenne, ha"...

Előbb találkozz valakivel, randizgass, érd el, hogy akarjon veled többet találkozni.

Aztán majd elmondod neki, hogy te hogy gondolod.

De itt filozofálni olyan fölösleges.

Mondd csak, volt már részed ilyenben, hogy egy nő akart tőled valamit, de te visszautasítottad?

2024. febr. 24. 16:34
 18/30 A kérdező kommentje:

16:34

Igen, a leírásban két példát is irtam rá. Többször előfordult

2024. febr. 24. 16:35
 19/30 anonim ***** válasza:

#12 tobb hetet irt. Az a tobb het lehet egy , masfel, ket honap is.

Egyszeruen tortenjen valami, nem kell, hogy azonnal a lecsoba ugorj, de akkor is ki kell fejezni a nonek, hogy tetszik neked.

Te mit szolnal forditott esetben az egeszhez? Hogy kivanod a masikat es meg csokon kivul mas nem tortent?

Ket ember kozott, akik kozott mukodik a kemia termeszetes az oralis szex, sot a szex is elso randin vagy a hatodik randin.

A szex kozelebb is hozza az embereket. Nincs torvenybe vesve az, hogy beleesni valakibe csak ugy lehet hogy ismerkedsz.

Szexkapcsolatbol is lehet hosszutavu kapcsolat nyugodtan.

Nem te dontod el kibe hogyan szeretsz bele.

Ugyhogy ha nem vagy demiszexualis nagyon gyorsan felejtsd el a gondolkodasmododat, mert nincs alapja....

2024. febr. 24. 16:36
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kicsi a farka azért húzza az időt
2024. febr. 24. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!