Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miután feleség lettem ,utana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután feleség lettem ,utana jottem rá hogy a ferfiak szexualisan nem izgatnak kicsit sem,ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Igazabol nincs kedvem ferjemmel szexelni,kenyszerbol teszem meg o ezt erzi de nem zavarja,eroltetve is jo neki.

Minden alkalommal ugy erzem mintha megeroszakolva lennek

Szaraz vagyok mindig mint a sivatag...0a izgalom.

De!

Nem tudnek novel elni,tehat nekem az eredeti fennalas a jo ferfi+no.

De csak mint egy tars

Ha szex akkor csakis nő

Ilyenkor mi a helyes lepes?

Vagy turjem a kenyszer szexet?

2024. febr. 15. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem! Nem kell tűrnöd, nem kotelezo! Neki meg nem kötelező veled lennie!
2024. febr. 15. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Leteszed a gyűrűt és nemsokára újra izgatnak majd.
2024. febr. 15. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
El lehet válni.
2024. febr. 15. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kényszer szexet ne tűrd! A feleségem is hasonlóan van. Be is vallotta nekem. De mi nagyon jól megvagyunk a szexet leszámítva, ezért együtt maradtunk, igen, mint társak, piszok jól megvagyunk, jobban, mint amikor megfelelési kényszer és egyéb teher volt a vállán. Az "egyéb" dolgokat máshogy oldjuk meg :) ez NEM követendő példa feltétlenül, de ilyen is létezhet. Nekünk bevállt. El sem tudná képzelni, hogy mással éljen együtt, és igazából én sem. Alaphelyzetven végtelenül jó társnak bizonyultunk egymásnak, és ez már hosszú ideje tart.
2024. febr. 15. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Bsizexualis vagy es ezek szerint a nok izgatnak csak szexualisan.. baba olaj csodakra kepes.. de ferjednek felhozhatnad a e ast meg 1 novel hat ha valamit lenditene.
2024. febr. 15. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A férjed nem izgat, vagy úgy összességében egyetlen férfi SEM? Nem mindegy...

A férjeddel meg ha nem lehet rendbe hozni érzelmi, vágy szinten a dolgokat akkor váljatok el. Inkább a válás mintsem az örök boldogtalanság.

2024. febr. 15. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
Aszexuális vagy, csak most jött ki rajtad. Hogy magadba folytod a szex nem kivanasat, te tehetsz róla. Nyisd ki a szádat és beszéld meg vele ezt a témát. Jobban jársz, mert fog tudni róla, vagy válj el.
2024. febr. 16. 05:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Rengeteg férfi is így van ezzel,akik a kapcsolatban vagy házasságban jönnek rá, hogy tulajdonképpen nemhogy közömbös,de még undorító is nekik a női test.

Ezért van a sok férfivel való félrekefélés.

Nőként ne okozzon neked ez problémát,lehet akkor tudnád biztosan,mi a helyzet,ha nővel próbálnál meg szexelni.Ott elválna ,hogy leszbi vagy aszex vagy. De bárhogy is,a lelki és a mentális egészséged érdekében ha teheted, ne ragadj bele számodra kellemetlen, vagy rossz élethelyzetbe. Ez sem neked, sem a férjednek nem jó. Nyilvánvaló,hogy neki is jobb lenne,ha olyan nő lenne a párja,aki élvezi a szexet férfivel.

2024. febr. 16. 05:17
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Egy rakat nő ugy van kapcsolatban hogy inkább a szex csak a pasinak kell es az olyan is.

Teljesen máshogy kell a pasiknak a szex, mint ahogy az egy nőnek is jo lenne.

2024. febr. 16. 06:10
 10/13 anonim ***** válasza:

9#

Mert hogy kell a pasiknak a szex??

2024. febr. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!