Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve vagyunk együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt és legutóbb vita után megpofozott hogy én hisztizek. Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle, azóta újra megtette de nincs bűntudata, mi legyen?

Figyelt kérdés

Legutóbb már úgy jött nekem hogy csak rosszat szóltam, hiába kertem ne tegye, mintha úgy érezné hogy neki fenyíteni kell, nevelni és utána ő jól erzi magat és azt mondja reméli nem leszek többet olyan és hogy észhez tertem, de amit ő csinalt az semmi, jogos. Befogta a szamat, erosen szoritott, kozben karomkodott es ha meg mertem szolni adott egy pofont, fogjam be. Bugyimat letepte, hajamba kapaszkodott es rangatta a fejem nagyon fajt, olyan volt mint aki meg akar eroszakolni, de nem tortent.

En sose talalkoztam ilyennel, mi baja van ennek a ferfinaak

2024. febr. 20. 11:58
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Ő jár hozzád? Hogy megverjen? Ne engedd be többet. Minden kapcsolatot szüntess meg vele. De nyilvános helyen! Soha többet ne maradj vele kettesben!
2024. febr. 20. 13:40
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg szakítani kell. De legyen zárcsere, plusz egy-két erős férfi ismerős. Az a baj, az ilyen állat utána visszajár zaklatni azt alig lehet tőle megszabadulni
2024. febr. 20. 13:47
 43/50 anonim ***** válasza:
57%

#35#37

Más témáknál már észre vettem,hogy az oldalból az internet egyik pöcegödre lett,de ezek szerint már ez rohadt enyhe kifejezés rá.

Rohadt szomorú,hogy ilyen kib*szott beteg emberek vannak.

(31)

2024. febr. 20. 13:47
 44/50 anonim ***** válasza:
77%

#36:

Legalább ne játszd meg magadat. Qrva beteg állat vagy, hogy itt éled ki magad. Egyáltalán nem vicces, hogy nőket bántalmaznak verbálisan, fizikailag.

Tipikus incel kérdés, aki szeretné megverni, megbüntetni a nőket, mert nem adnak neki. Hányinger vagy.

Különben ha megiscsak igaz a kérdés (amit kétlek) akkor nem kell beengedni, zárcsere, tiltás, törlés és nem egyedül kell mászkálni, utolsó esetben rendőrség. Ha látszik a pofon helye lehet menni most. Nem igaz, hogy ezt nem tudod magadtól.

2024. febr. 20. 13:48
 45/50 anonim ***** válasza:
37%

32

Incikektől kitelik.

2024. febr. 20. 13:53
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Utál undorodik toled. Az ilyenek nőgyűlölők. Persze könyörög meg zaklat hogy agyonverhessen.
2024. febr. 20. 14:06
 47/50 A kérdező kommentje:
Ő jar hozzam igen, de ha szakitok , biztos nem fog tobbet , tuti nem zaklatna attol jobban tartja magat es meg akkor is azt varna hogy en szaladjak utana
2024. febr. 20. 14:21
 48/50 anonim ***** válasza:
30%
Dobd ki, mi párommal szoktunk verekedni” de az senkinek sem fáj, ezt szexnél is alkalmazzuk a másikon, illetve heccből de egyik sem fájdalmas soha a másiknak ez a sajátos hülye kis domina harcunk egymással. Viszont amit veled csinálnak az verés! Az borzalmas, menekülj.
2024. febr. 20. 14:22
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem megy az elválás, kérj segítséget külsős, nővédelmi-családvédelmi helyről.
2024. febr. 20. 19:09
 50/50 anonim ***** válasza:
72%
Dobd ki. Azért manipulál, mert téged lehet. Élvezi, hogy banthat!
2024. febr. 21. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!