Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt és legutóbb vita után megpofozott hogy én hisztizek. Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle, azóta újra megtette de nincs bűntudata, mi legyen?
Legutóbb már úgy jött nekem hogy csak rosszat szóltam, hiába kertem ne tegye, mintha úgy érezné hogy neki fenyíteni kell, nevelni és utána ő jól erzi magat és azt mondja reméli nem leszek többet olyan és hogy észhez tertem, de amit ő csinalt az semmi, jogos. Befogta a szamat, erosen szoritott, kozben karomkodott es ha meg mertem szolni adott egy pofont, fogjam be. Bugyimat letepte, hajamba kapaszkodott es rangatta a fejem nagyon fajt, olyan volt mint aki meg akar eroszakolni, de nem tortent.
En sose talalkoztam ilyennel, mi baja van ennek a ferfinaak
Szakíts!!!
Ennek nm lesz jó vége...
Pont azt csináltam,mint az első.
A nagy betűs részig jutottam a kérdésben.Azonnal törlés az életedből!
Miért vagy még mellette?????????????
Azonnal hagy ott!!!!!!!!
Igen,sőt ha ott maradtsz biztos,hogy fog is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!