Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve vagyunk együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt és legutóbb vita után megpofozott hogy én hisztizek. Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle, azóta újra megtette de nincs bűntudata, mi legyen?

Figyelt kérdés

Legutóbb már úgy jött nekem hogy csak rosszat szóltam, hiába kertem ne tegye, mintha úgy érezné hogy neki fenyíteni kell, nevelni és utána ő jól erzi magat és azt mondja reméli nem leszek többet olyan és hogy észhez tertem, de amit ő csinalt az semmi, jogos. Befogta a szamat, erosen szoritott, kozben karomkodott es ha meg mertem szolni adott egy pofont, fogjam be. Bugyimat letepte, hajamba kapaszkodott es rangatta a fejem nagyon fajt, olyan volt mint aki meg akar eroszakolni, de nem tortent.

En sose talalkoztam ilyennel, mi baja van ennek a ferfinaak

2024. febr. 20. 11:58
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
46%

Nem kötekedésből kérdezem.Simán kiváncsiságból.

Néha tévedek csak fel az oldalra.

Komolyan szoktak ilyennel szórakozni?

Van olyan ember aki ennyire unatkozik,hogy kitaláljon egy ilyen sztorit?

Mert,ha tényleg neked van igazad akkor a kérdezőnek mondom,hogy orvoshoz kéne mennie,ha ilyen témával szórakoztatja magát.

2024. febr. 20. 13:25
 32/50 A kérdező kommentje:
Szerintem annak kene orvoshoz kene fordulni aki el tud olyat kepzelni hogy ilyen kerdeskorben barki szorakoznA
2024. febr. 20. 13:27
 33/50 anonim ***** válasza:
94%
Először sem volt bűntudata meg a huszadik pofon, rúgás után se lesz csak szólok. Remélem gyereket nem csináltok. Amúgy verje le még a májad is ha egyszer te megérteni akarod őt. Holott egy idióta ő, aki azt hiszi azért jobb, több mert golyói vannak. Persze te is mert nem dobtad ki legalább az első pofon után. Én amint észrevettem volna hogyan beszél a nőkről, ő milyen macho már kirúgtam volna. De hát vannak ilyen agyalágyult nők mint te sajnos. Unokatestvérem ugyanez volt. Két gyereke született tőle és még terhesen is kapott. Amikor majdnem meghalt akkor tért észhez. A másik ismerősöm meg megölte a férfike, leszúrta. Hiába beszéltek neki a szülei, barátai, hogy hagyja el. Nagymamám szomszéda volt.
2024. febr. 20. 13:27
 34/50 anonim ***** válasza:
48%

Pont ezért kérdeztem.

(31)

2024. febr. 20. 13:32
 35/50 anonim ***** válasza:
92%

#29 vagyok:

Persze, hogy vannak. Főleg incelek/trollok, akik annak örülnek, hogy a nőt mint kérdezőt bántják a válaszolók.

Aki tényleg kapott az nem írja pár válasz után, hogy elhagyja.

2024. febr. 20. 13:33
 36/50 A kérdező kommentje:
De írja mert tudja h muszaj lenne
2024. febr. 20. 13:35
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Ó 31, ennél még jóval durvábbak is vannak. Tipikus jel az amit ez a kérdező is csinál, hogy lepereg róla minden válasz, csak hajtja a magáét, hogy egyre több és több választ provokáljon ki.
2024. febr. 20. 13:36
 38/50 anonim ***** válasza:
66%
Válassz vidéki pasit. Azok nem ilyenek.
2024. febr. 20. 13:37
 39/50 anonim ***** válasza:
75%
#33 Tényleg nem normális dolog,hogy nem hagyta ott az első pofon után.De azért szerintem sértegetni nem kell.Baj van a gondolkodásával és azzal,hogy még jobban lealázod nem lesz jobb.
2024. febr. 20. 13:38
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ő jar hozzam nem forditva"

Brutál féltékeny és agresszív. Ne személyesen küld el, amikor kettesben vagy vele a lakásban, mert rossz vége lehet. És bárhogy is alakul, ne maradj kettesben vele a lakásban. Rakd ki a cuccait az ajtó elé, de elgjobb, ha áthívsz egy-két jóerőben lévő férfi ismerőst. Ha van kulcsa, akkor előbb cseréltess zárat.

2024. febr. 20. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!