Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt és legutóbb vita után megpofozott hogy én hisztizek. Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle, azóta újra megtette de nincs bűntudata, mi legyen?
Legutóbb már úgy jött nekem hogy csak rosszat szóltam, hiába kertem ne tegye, mintha úgy érezné hogy neki fenyíteni kell, nevelni és utána ő jól erzi magat és azt mondja reméli nem leszek többet olyan és hogy észhez tertem, de amit ő csinalt az semmi, jogos. Befogta a szamat, erosen szoritott, kozben karomkodott es ha meg mertem szolni adott egy pofont, fogjam be. Bugyimat letepte, hajamba kapaszkodott es rangatta a fejem nagyon fajt, olyan volt mint aki meg akar eroszakolni, de nem tortent.
En sose talalkoztam ilyennel, mi baja van ennek a ferfinaak
"mi baja van ennek a ferfinaak" - sok, és most szadista, és agresszív veled, bánt. Kell ez neked?
Vele tervezted a jövődet. Ő nem. Most előbb ebből a jelenből szabadulj ki, mert sajnos ő még ennél rosszabb is lehet veled. Ne várd meg. Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, veszélyes ember!
Nem olvastam végig, csak a fő kérdést. Az is elég volt.
Kalap, kabát, lapát.
"Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle"
Miért nem küldted el? Miért nem hagyott el? Hogy tovább bánthasson. Te pedig ragaszkodsz hozzá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!