Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve vagyunk együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt és legutóbb vita után megpofozott hogy én hisztizek. Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle, azóta újra megtette de nincs bűntudata, mi legyen?

Figyelt kérdés

Legutóbb már úgy jött nekem hogy csak rosszat szóltam, hiába kertem ne tegye, mintha úgy érezné hogy neki fenyíteni kell, nevelni és utána ő jól erzi magat és azt mondja reméli nem leszek többet olyan és hogy észhez tertem, de amit ő csinalt az semmi, jogos. Befogta a szamat, erosen szoritott, kozben karomkodott es ha meg mertem szolni adott egy pofont, fogjam be. Bugyimat letepte, hajamba kapaszkodott es rangatta a fejem nagyon fajt, olyan volt mint aki meg akar eroszakolni, de nem tortent.

En sose talalkoztam ilyennel, mi baja van ennek a ferfinaak

2024. febr. 20. 11:58
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, leszarjuk, mit mond. Te is szard le. Hagyd ott, és tiltsd mindenhol.
2024. febr. 20. 12:18
 12/50 A kérdező kommentje:
Vele terveztem a jovoket, nem ertem hogy miert ilyen, azt tudtam hogy hatarozott abban hogy ő ferfi , es sosem tetszett neki ha szajalok, de azt se ertem ha eloszor felpofozott ha buntudata volt miert tette ujra akkor mar buntudat nelkul? Arra hivatkozik allandoan hogy kiprovokaltam
2024. febr. 20. 12:20
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez most valami troll kérdés?
2024. febr. 20. 12:24
 14/50 anonim ***** válasza:
96%
Mert egy beteg ember azért!Ne már.Hagyd ott vagy a kórházban kötsz ki..jobb esetben.
2024. febr. 20. 12:32
 15/50 anonim ***** válasza:
89%
#13 Attól tartok,hogy sajnos nem és feleslegesen írkálja mindenki,hogy hagyja ott.Nem fogja.
2024. febr. 20. 12:33
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, ha jót akarsz magadnak! De sajnos, ha nem akarsz magadon segíteni, akkor más sem tud.
2024. febr. 20. 12:36
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

"mi baja van ennek a ferfinaak" - sok, és most szadista, és agresszív veled, bánt. Kell ez neked?

Vele tervezted a jövődet. Ő nem. Most előbb ebből a jelenből szabadulj ki, mert sajnos ő még ennél rosszabb is lehet veled. Ne várd meg. Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, veszélyes ember!

2024. febr. 20. 12:42
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig, csak a fő kérdést. Az is elég volt.

Kalap, kabát, lapát.

2024. febr. 20. 12:45
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor el akart hagyni, hogy én vagyok a hibás mert ezt kivàltottam belőle"

Miért nem küldted el? Miért nem hagyott el? Hogy tovább bánthasson. Te pedig ragaszkodsz hozzá??

2024. febr. 20. 12:47
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy mi legyen? Hagyd el. Nem kell "szájalni" neki, sem megérteni. Cuccaidat összepakolod, tiltod, törlöd mindengol, ha kell, számot váltasz. Ezen felül keress fel pár erős férfi rokont, barátot, és legyenek mindig a közeledben, amíg végleg békén hagy.
2024. febr. 20. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!