Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rekedt már meg a kapcsolatotok?
Ki volt az oka, sikerült változtatni?
Én nem akarok szintet lépni míg nem lesz változás amiben kértem. Most azt figyelem hogy tartós lesz e.
Elvagyunk próbalkozunk, de egyelőre furcsa minden..
Fiatalon, tízenévesen a húszas évek elején még belekezdtem ilyen időrabló bohóckodásba. Szerencsére aztán benőtt a fejem lágya. A következő két kapcsolatomnak azért lett gyorsan vége, pár hónap után, mert ezekre a körökre nem voltam hajlandó egy nyilvánvalóan nem működőképes kapcsolatban. Ennek is köszönhető, hogy viszonylag korán megtaláltam azt, akivel jól összeillünk.
Természetesen egyikünk sem hibátlan, voltak és vannak kompromisszumok, minden nap teszünk érte, hogy jó legyen a (most már) házasságunk. Két kicsi gyerek mellett bőven vannak kihívások. De a legfontosabb dolgokban összepasszolunk, hasonlóan gondolkodunk, és szerintem a legnagyobb erősségünk a jó kommunikáció. Mindent meg tudunk őszintén beszélni, és így meg is tudjuk oldani. Nincsenek üres ígéretek, amin megbeszélünk, az úgy is lesz. Szerintem még senkiben nem bíztam meg ennyire.
Ha akart volna, már megváltozott volna. 🤷🏻♀️
De nem akar. A kapcsolat meg kényelmes neki, gondolom van szex, kaja, takarítva rá, de annyira nem fontos, hogy teperjen érted.
Márpedig egy kapcsolatban 20 év után is teperni kell.
Viszont 20 évig is el lehet ülni a langyosban, ha mosva meg főzve van rá, tiszta lakásba megy haza, épp csak a kapcsolat hűlt ki. Főleg, ha titokban online ismerkedik, pláne ha szeretőt tart.
Rekedt párszor az elején volt a legrosszabb mesélek arról akkor igazából mindketten hibáztunk mindketten zűrös időszakot éltünk meg a saját kis világunkban (nem éltünk együtt akkor) sikerült változtatnunk de az is igaz közben volt egy pár hetes szünetünk, de ott rájöttünk javítanunk kell mert szeretjük még egymást és mi a kapcsolat eleje óta egymással is terveztünk gyereket és annyira tudatosan annak ellenére hogy tényleg mindketten nagyon rosszul bántunk akkor a másikkal a sajátos dolgaink miatt de nem bánom ezt a pár hét szenvedést az életemből mára lehet pont ez miatt tudunk jóban rosszban is együttműködni ilyen jól az ilyen szituációk miatt minden ember hibás mert senki sem tökéletes
Előtte se találtam ilyent aki ennyire meg tudott volna fogni az egyéb dolgaival a személyiségével ez részéről is jelen volt hiába voltak akkor problémák a lényeg vannak esetek hogy javul a szituáció és vannak olyan esetek is hogy álmodban sem gondolnád hogy ebből még a legjobb szituáció is kialakulhat rátok nézve
"Viszont 20 évig is el lehet ülni a langyosban, ha mosva meg főzve van rá, tiszta lakásba megy haza"
De ez nem kapcsolat, ez egy pótmama.
Nem azt mondom, vannak nők akik átvették a stafétát a férfi anyjától, és ezek a pasik egy életen át mamahotelben élnek.
2024ben viszont nehéz egy ilyen patthelyzetbe belerángatni valakit, mert a mai nők pontosan jól tudják, hogy egy ilyen pasi inkább csak púp a hátukon.
Ha a pasival rosszabb mint szingliként, akkor hülye lesz benne maradni ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!