Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kezdek beleőrülni a kapcsolatomba?
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel és a bizalom oly annyira meginog köztünk folyamatosan, hogy nem tudok előrehaladni az életemben.
Korábban a kapcsolataimban engem szinte teljesen a semmibe vettek, volt, hogy megcsaltak.
A párommal rengeteget beszéltünk erről, fülig szerelmes belém, egyidős velem.
Már az első 2 hét elteltével eljátszott egy olyat velem, hogy azt mondta elmegy “x” helyre és közben nem ott volt. Elkezdett képeket küldeni a helyről, ahol van és leesett, hogy kamu. Direkt elmentem oda, lecsekkoltam, nem volt ott. Én jöttem ki rosszul az egészből. Kamu levelet küldött, kamu papírokat csinált, nem vallotta be, hogy hazudott, csak akkor, amikor csőbe húztam. Sírással manipulált, amiért nem hiszek neki és én éreztem akkor még rosszul magamat és esedeztem a bocsánatáért.
Átvert gátlástalanul és azzal igazolta a viselkedését, hogy “kicsit egyedül akart lenni, mert tartott attól, hogy átverem”.
Aztán kiderült, hogy a férjével (akivel nincs együtt régóta) dumálgat, vele intézteti az autóját stb. Hazudott ebben is, mert én úgy tudtam, hogy ők nem beszélgetnek és semmi kontakt nincs köztük. De rá tudtam venni, hogy adja be a válópapírt. Belement, mert hogy tényleg nem volt köztük semmi, csak anyagi okok miatt halasztotta a válást. Vagy mittudom én miért…
Kiderült, hogy egy pasival dumálgat a hátam mögött napi 60 perceket és a munkahelyen összefut vele. Hazudott, tagadott amikor kiderült, hogy beszélgetnek. Végül bevallotta, hogy csak barátok és lezárt mindent vele, nehogy rossz érzésem legyen.
A bizalmi dolgok miatt az ő ötlete volt, hogy megosztja a telefonja jelkódját, had nézzek bele bármikor.
1 hónap múlva láttam, hogy dugdos egy másik telefont. Megkértem mondja el miért, azt mondta, hogy meglepetést szervez egy másik e-mail címről. Kiderült, hogy az email cím nem létezik. Ekkor bevallotta, hogy hazudott, de én már nem is foglalkoztam ezzel.
Most kiderült, hogy a másik pasival lezárt dolog folytatódott és belenéztem a telefonjába. A kitörölt üzeneteket között egymással dumáltak, a párom viszonylag hideg volt. De a pasi így szeretlek-úgy szeretlek szövegeket írt. A párom elküldte neki a válási papírt, elmesélte merre megy stb.
Azt mondta csak azért volt ez, mert nem tudta lekoptatni a pasit.
Na, ezt rakjátok össze. 😂
Sosem értettem,hogy az emberek miért maradnak benne ilyen "kapcsolatokban" ?
Öngyilkos akar lenni, okés, mondd neki,hogy elkíséred egy vasútállomásra, vagy egy hídhoz. Vagy nyisd ki az ablakot és tegyél oda egy széket,hogy hajrá,akkor hopp.
De komolyan, már az is késő lenne,ha tegnap szakítottál volna !
megspórolok neked egy csomó időt.
most azonban dobd ki!
velem is használható csinált az exem 2 évet buktam miatta az életemből amit soha nem fogok vissza kapni.
te is menekülj zaklatni fog egy ideig mert ágról ágra típus és most seggre ült de ne aggódj 1 héten belül gerince fogja vágni a kolléga, mint az én exemet a csoport társa. ez a típus mind ilyen.
téged is majd meg akar tartani barátnak, de igazából csak dolgoztatni akar mint a volt férjét, full ugyan ezt akarta csinálni velem is az exem.
ez esetben én le tiltottam mert fájt az egész. viszont lehetett volna fúrni az új kapcsolatát ha lett volna hozzá lelki erőm . esetleg ha neked van akkor ez egy opció számodra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!