Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én várok túl sokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én várok túl sokat a kapcsolatomtól, házasságomtól?

Figyelt kérdés
Sajnos kihűlt a kapcsolatunk. Nincsenek viták, veszekedések, de csak élünk egymás mellett, mint a lakótársak. Én szeretnék változtatni ezen, de a párom szerint minden a legnagyobb rendben. Az egyik barátnőmmel beszélgettünk erről és ő elmondta, hogy szerinte én várok túl sokat a dologtól, mert 20 év után mégis mit akarok még. Bevallom ez nagyon rosszul esett. Szerintetek egy 20 éves kapcsolat már tenyleg csak barátság lehet?
2024. febr. 3. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek ez elég és van, akinek nem. Itt a fő probléma az, hogy neked lenne igényed többre és a párod ebben nem partner. Nekem sem lenne elég és egy párkapcsolatért igenis lehet dolgozni, ha mindkét fél akarja.
2024. febr. 3. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így nehéz, mert neked kevés, a párodnak pedig megfelel így.

Ebben az esetben neked kell eldöntened, hogy te egyedül próbálsz tenni kettőtökért (mert ő tuti nem fog tenni, hiszen szerinte így jó), vagy elváltok.

Amúgy leültél már vele beszélni erről? Tényleg komolyan, nem csak "oda mondani" néha, hogy neked ez nem oké?

2024. febr. 3. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Próbáltunk beszélni róla, bár őt nagyon nehez beszélgetesre bírni komoly temákban. Azt mondja szeret, nem akar mást, nem unt rám, de ő nem érzi, hogy bármi is hiányozna a kapcsolatunkból. Mondjuk, ő azt is úgy érzi, hogy segít az itthoni munkákban, mig azt, hogy havi 2*főz azt nem neveznem olyan hatalmas segitségnek.

Mindig megígéri, hogy próbál kicsit változtatni, de végül 1-2 nap után megint minden a régi.

2024. febr. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!