Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én várok túl sokat a kapcsolatomtól, házasságomtól?
Figyelt kérdés
Sajnos kihűlt a kapcsolatunk. Nincsenek viták, veszekedések, de csak élünk egymás mellett, mint a lakótársak. Én szeretnék változtatni ezen, de a párom szerint minden a legnagyobb rendben. Az egyik barátnőmmel beszélgettünk erről és ő elmondta, hogy szerinte én várok túl sokat a dologtól, mert 20 év után mégis mit akarok még. Bevallom ez nagyon rosszul esett. Szerintetek egy 20 éves kapcsolat már tenyleg csak barátság lehet?2024. febr. 3. 08:31
1/3 anonim válasza:
Van, akinek ez elég és van, akinek nem. Itt a fő probléma az, hogy neked lenne igényed többre és a párod ebben nem partner. Nekem sem lenne elég és egy párkapcsolatért igenis lehet dolgozni, ha mindkét fél akarja.
2/3 anonim válasza:
Hát ez így nehéz, mert neked kevés, a párodnak pedig megfelel így.
Ebben az esetben neked kell eldöntened, hogy te egyedül próbálsz tenni kettőtökért (mert ő tuti nem fog tenni, hiszen szerinte így jó), vagy elváltok.
Amúgy leültél már vele beszélni erről? Tényleg komolyan, nem csak "oda mondani" néha, hogy neked ez nem oké?
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltunk beszélni róla, bár őt nagyon nehez beszélgetesre bírni komoly temákban. Azt mondja szeret, nem akar mást, nem unt rám, de ő nem érzi, hogy bármi is hiányozna a kapcsolatunkból. Mondjuk, ő azt is úgy érzi, hogy segít az itthoni munkákban, mig azt, hogy havi 2*főz azt nem neveznem olyan hatalmas segitségnek.
Mindig megígéri, hogy próbál kicsit változtatni, de végül 1-2 nap után megint minden a régi.
2024. febr. 3. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!