Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet titkolnivalója ez alapján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet titkolnivalója ez alapján?

Figyelt kérdés

A barátommal tvt neztunk este, o kozben mellettem ult, laptoppal a kezeben. Nem szoktam belebamulni abba, amit csinal, de ha akartam volna, nyilvan teljes mertekben ralatok a kepernyore (ha odaforditom a fejem) hiszen mellettem ult.

Egyszer csak azt vettem eszre a szemem sarkabol, hogy tobbszor ram pillant lopva, mikozben gepel.

Ekkor raneztem a kepernyore, mit csinal, amiert ennyire nezeget ram. Eppen az email jelszavat irta be. Nem szoltam ekkor meg semmit. Majd eltelt par perc, es teljesen ugyanezt megcsinalta a telefonjaval (a feloldo koddal).

En nem szoktam nyomozni, de ezt furcsanak talalom. Nem erdekel a jelszava, illetve eddig sem tudtam a feloldo kodjat de nem is erdekelt, mert eddig semmi okom nem volt gyanakodni. Most viszont attol tartok, titkol valamit. Szerintetek?

2024. febr. 13. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha annyira szorongsz emiatt, nyomozz utána. Jól le fognak pontozni ezért a válaszért, de szerintem jobb a nyugalom és semmi rossz nincs abban ha meg akarsz bizonyosodni arról hogy nem írkál másoknak. Én hasonló szituban voltam, csak nem laptoppal hanem telefonnal. Beléptem a chatjei közé amíg zuhanyozott, nem találtam semmit és megnyugodtam. Azóta nem is gondolok arra hogy nézegessem a telóját, csak egy pici löket kellett a bizalomhoz.
2024. febr. 13. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 És nem érzed magad szarul attól, hogy turkáltál a magánszférájában? Én bízom a páromban, de már csak azért sem néznék bele, mert utána tudom, hogy iszonyú rosszul érezném magam.
2024. febr. 14. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
#12-nek írnám: nem, nem éreztem rosszul magamat emiatt, hanem megerösitett abban hogy bízhatok benne. Nincs semmi baj a kiváncsisàggal.
2024. febr. 19. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!