Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nagyon durván féltékeny, az azért olyan, mert neki is van titkolnivalója? Mert mindenki magából indul ki?
Eddigi kapcsolataimban azok a pasik, akik nagyon durván féltékenyek voltak, jeleneteket rendeztek le, azokról rendszerint kiderült, hogy volt titkolnivalója, rányomult a hátam mögött másra, stb, miközben én semmi rosszat nem tettem! Csak már rosszul éreztem magam tőle, meg mintha el akarta volna terelni magáról a figyelmet vagy én nem tudom...
Mindenki magából indul ki?
Ez nem feltétlenül van így. Persze van erre is példa.
Viszont nagyon sokan azért féltékenyek, mert nem bíznak eléggé saját magukban, hogy ők mindent meg tudnak adni a párjuknak és minden, a párjukkal ellenkező neműtől tartanak, hogy majd a párjuk pont tőle kapja meg azt, amit ő nem tud megadni a másiknak.
Vagy vannak a birtoklási vággyal rendelkező személyek, akiknél ez már-már a beteges féltékenységet váltja ki, hogy úgy érzik, hogy a párjuk a tulajdonuk és másnak semmilyen szinten nincs hozzá joguk. És ha a párjuk csak egy ártatlan beszélgetést folytat pl. egy ellenkező nemű baráttal, munkatárssal, akkor egyből elborul az agyuk és féltékenységi jelenetet rendeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!