Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálhatta ezt? Titkoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt? Titkolnivalója van szerintetek?

Figyelt kérdés
Férjemmel sokszor vitázunk azon, hogy éjszaka, délben, reggel ébredéskor, mikor nem vagyok mellette, fent lóg a viberen. Többször szóvá tettem, hogy kivel írogat. Mindig azt mondja, hogy csak nézelődik, meg hogy nem jelzi a telefonja, ha van üzenete és megnézi, írt e valaki. Nekem ez sántít, hisz annak idején ő mutatta meg, hogyan kell beállítani, hogy jelezze az üzeneteket. Majd két napja letiltotta a láthatóságát és pont azért, hogy ne lássam, mikor van fent.
2019. aug. 9. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, nagyon gyanús.
2019. aug. 9. 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is. És azt hittem, hogy 24 óra után visszaállítja a láthatóságot. De nem.
2019. aug. 9. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem sem jelez a viber, de azért, mert így állítottam be. Lehet ő is megunta, hogy össze-visza irogatnak.
2019. aug. 9. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván olyat beszél amit nem akar hogy láss.

Vagy téged vmi hülye haverjának vagy csajozik.

A Viber meg jelzi ha üzenet jött. A háttérben futó alkalmazásokat le lehet tiltani az akkubeállításokban, de az meg hülyeség.

Egyszer nézz bele ha tudsz

2019. aug. 9. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok. Ujjlenyomattal van a telefonja zárolva. A PIN kódját meg nem adja meg.
2019. aug. 9. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Nekem is zárolt minden kommunikációm. A felesleges és fárasztó kérdések miatt. Te is jobban jársz, ha nem nyomozol, márha nem akarsz válni. Mert a féltékenység a legcsodásabb szerelmet és szétbassza.
2019. aug. 9. 15:18
 7/10 A kérdező kommentje:
A szerelem már rég odalett,20 éve vagyunk együtt. És ilyen dolgai mostanában vannak.
2019. aug. 9. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mondd meg neki ha nem fejezi be a titkolózást és az éjszakai chat-elést akkor elválsz.
2019. aug. 9. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy csajnak ír. Mondd meg, hogy ma h őszinte és nem hazudik, mondja meg a kódját, vagy adja oda a telefonját.
2019. aug. 9. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelmű a dolog. Próbáld kideríteni ki lehet a másik nő, majd kívánj vele sok boldogságot és válj.
2019. aug. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!