Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom szerel javít de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom szerel javít de nagy örömmel kezd neki akàr pl legot vagy motort, egy idő múlva szid mindent ideges hisztizik, az miért van?

Figyelt kérdés

Mikor játékról hobbirol van szó. Nem munka, nem csapszerelés, hanem olyan tevékenységek amik célja maga az öröm, jókedv.

Vagy leesik vmi, vagy eltörik vmi, vagy hiányzik valami, és az örömteli tevékenységből szinte órákig tartó stressz feszültség hiszti nyavajgás önkínzás van.

És amikor azt mondom tartson szünetet vagy térjen át egy darabig inkább másra pl gitározzon, egyszerűen nem lehet ki se vonni, csinálja tovább a motorépítést mint vmi őrült. De szinte bőg közben és piros a feje.

Ezek így hullámokban. Mert ha pl pótolta az alkatrészt akkor kreatívan ügyesen nyugodtan folytatja a munkálatokat, nézi a müszaki leírásokat, haladgat és aztán kövi pillanat pl eltörik vmi. Megint kiborul. Megint lemegy egy "rohama".

Mitöl lehet ez? Én egy pl építőmunkást se láttam még szidni az eget, vagy bőgni, azok állandóan röhögnek, akkor is ha leszakad a plafon, bedől a fal, kiönt a betonkeverő, felborul a traktor, felrobban egy gázpalack, kézifék nélkul becsúszik egy autó a tóba és húzni kell ki, stb

A páromat nézni is rossz. Ez mellett rámragasztja az ideget, egyben van tőle a gyomrom is.

És ez neki a játék hobbi!

Mitől van ez? Hogyan lehet kiküszöbölni?

#idegbetegen hobbizni
2024. febr. 10. 18:04
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ha meg szólok pl hogy pihenjen már, vagy próbálnám terelni hogy segitsen nekem vagy csak nézzen ràm, vagy felvidítani hogy poént humort viszek bele pl felveszem forditva a bukósisakot, akkor még nekem is rosszat okoz. Pl ami épp a kezemben volt elveszi es eldobja. Nem lehet kirángatni belőle.
2024. febr. 10. 18:10
 2/18 anonim ***** válasza:
30%

Mert a nők MINDIG elmebetegeknek adnak esélyt. A normálisoknak nem. Cserébe itt ülünk és olvassuk a panaszaitokat.

De meg is érdemlitek! Te választottad, viseld el.

2024. febr. 10. 18:11
 3/18 anonim ***** válasza:

De a szerelők is sokszor így csinálják van egy ilyen video hogy "idegbeteg autószerelő" a youtube-on nagyon jó :))

Mondjuk ő szerintem jól érzi magát közbe :)

A párod nem tudom ennél is még durvább?

2024. febr. 10. 18:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

"De meg is érdemlitek! Te választottad, viseld el."

Ez egy normális ember lenne?

2024. febr. 10. 18:21
 5/18 A kérdező kommentje:

De most ez pl kudarcfeldolgozó képességen felfogáson önbizalmon vagy min múlik ez az egész?

Pl van 2 ember mindkettő elkezd mondjuk teljesen a nullárol pl gitározni tanulni saját akaratból. Hobbi. Mert leakar nyűgozni vkit vagy nyári bográcsozáshoz szeretné, vagy bàrmi.

Az egyik gyakorol,de hallani is rossz még, de próbálkozik tanulja a kottát vagy mit, kéztartást, húrok lefogását, másik meg ugyanezt csinálja csak piros fejjel bőgve kínnal keservesen.

Aztán mindkettő tud gitározni.

2024. febr. 10. 18:53
 6/18 anonim ***** válasza:

sír tényleg?

az meredek ha sír.

ha viszont csak káromkodik az ok, műszaki területen megszokott főleg elektromos és mechanikai téren.

az 1x melós bele sz@rik azért nem látod ki akadni max akkor ha e miatt tovább kell bent maradni dolgozni.

2024. febr. 10. 20:55
 7/18 anonim ***** válasza:
5, inkább azon gondolkodj el, te fogod ezt bírni hosszú távon? Meddig akarod azzal tölteni az idődet, hogy próbálod a figyelmét terelni egy hisztis kisgyereknek? Mi lesz mikor valódi gondokkal szembesül?
2024. febr. 10. 21:03
 8/18 A kérdező kommentje:

A sírást idézőjelesen értem.

De pl munkahelyen ha engem ér ilyen vagy hasonló(de az egesz elet ilyen amigy), pl van egy feladat, de nem megy, akkor ugye az ember gondolkodik, vakarja a fejét, segitseget kér, szakkonyvet néz, megpróbálja így, hopp nem sikerult, akkor másképp kéne es úgy próbalja. Aztán x edik alkalommal csak sikerül. Minek ebbe belelovallni érzelmeket ideget feszkót?

Vagy pl piti, de jön egy postai értesítő. Nem szidunk semmit hogy a fenének nem tudják este hozni a levelet, hanem automatikusan postan átvesszuk akkor másnap es kész.

Vagy pl koszos lett a kocsi akkor lemosatjuk.

Leesett valami felvesszük.

Eltört valami ragasztjuk vagy rendelunk másikat.

Minek ez az érzelmi túltengés?

És kiemelem, hobbiról van szó ráadásul! Aminek pont a lényege veszik el a hisztivel. Az értelme az egésznek.a hobbi az örömöt szolgálja normál esetben.

2024. febr. 10. 21:10
 9/18 A kérdező kommentje:

7 pont ezért gondolok erre mi lesz ha a gyerekem sír a homokozóban ahol játszani kéne? Mi lenne ha a gyerekem sír majd mikor építőkockázik?

Hogyan előzzem ezt meg? Ezert is èrdekel pont az hogy ez önbizalom vagy kudarcfeldolg kepesség vagy mi a gyökere ennek?

Ha majd eldől az épitőkocka nem sikerül a legovár mert leesett a zászló?

Hogyan nem marad ez meg felnőtten is? Mi kell ehhez? Vagy melyik képessége vagy mi az ami félremehetett nála?

2024. febr. 10. 21:12
 10/18 anonim ***** válasza:
9, én a párodra értettem a hisztis kisgyereket. Maximum ő férfihangon bőg meg csapkod, de ez akkor is csak gyerekes hiszti. Apja is ilyen vagy őt nem ismered? Mert akkor lehet valami örökletes zavar akár. De itt ezt senki nem tudja megmondani neked, ahhoz komoly vizsgálatok kellenének. Inkább olyan (és sok ilyen van) mint aki valahol megrekedt gyerekkorában. Csak ami gyereknél még csak idegesítő az egy felnőttől már inkább félelmetes.
2024. febr. 10. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!