Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik a barátom, ha nem megyek át hozzá minden nap?
Figyelt kérdés
Nincs szex mindennap, tehát nem hiánya van. Nem is csinálunk semmit.2020. dec. 7. 10:03
1/13 anonim válasza:
Talán beszéld meg vele.. Vannak olyan emberek akiknek az az alap, hogy minden nap akarják látni a párjukat, gondolom ezért. Ez nem olyan dolog amihez itt kéne tanácsot kérned, simán kérdezd meg és beszélj vele, elvileg a párod nem?
3/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem. Nem kaptam rendes választ.
“Olyan jó, ha itt vagy”
“Mert unatkozom egyesül”
“Mert én minden nap akarlak látni”
2020. dec. 7. 10:10
4/13 anonim válasza:
Azért hisztizik, mert egy komolytalan ember. És szomorú, hogy bizonyos nők odáig leadják az igényüket, hogy egy nagyra nőtt óriáscsecsemővel élnek együtt.
Bár igazán a gyerekeket sajnálom, akit majd ezek nemzenek. Az a kamaszok, akiknek hisztis apjuk van - és ezáltal az anyjuk sem jobb, - már hátránnyal fognak indulni az életben.
5/13 anonim válasza:
Elég üres fazon, cserébe erőszakos.
Jó ez neked?
Pár év múlva hogyan lesz?
7/13 anonim válasza:
Mert önző és magát akarja szorakoztatni és jól érezni,szóval az meg nem érdekli te mit akarsz.Ugorjál ha mondja es kész,ha nem akkor meg durcizik...tipikus.Kis pöcs.
8/13 anonim válasza:
Bizonyos akar lenni abban, hogy amíg nála vagy, nem szórakozol mással (barátnő, barát). Magyarul: alighanem féltékenykedik.
Neki nem akaródzik elmenni hozzád, de azért Te menj utána... Hm...
9/13 A kérdező kommentje:
Megcsalás vagy szimpla irigység?
2020. dec. 10. 12:37
10/13 anonim válasza:
Szerintem féltékeny lehet, de Te ismered őt, nem én. Ha féltékeny, akkor még ma szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!